Cmuchal 600

Hlasim siroke geoverejnosti, ze se Cmuchal behem velkeho geoputovani Slajse & Tucka prehoupl pres hranici 600 odlovenych kesek. Po osobni gratulaci zasilam i tuto v pisemne forme a preji ti at ti vydrzi napady na nove kesky.

Velka geogratulace z Polabi.

Připojuji se ke gratulaci. Hoši, vy ale jedete.

Taktéž moc a moc gratuluji. Clapci je vidět, že vám spolupráce svědčí. Tak ať vám to vydrží. Takovýchto nerozlučných dvojic moc není.

I my se hlasime o slovo s gratulaci a prejeme jeste mnoho a mnoho hezkych kesek do budoucna!

Věk nevěk, dokud to šlape je to dobrý. Gratuluji !

Velka gratulace a dik za kesky…

Dekuji vsem za mile blahoprani a za kesky, ktere mohu navstevovat.

Já taky, já taky opožděně gratuluji…

Rovnez posilame srdecne geoprani k tak peknemu vysledku a take za pekne kesky v LVA a jeho okoli!!

po tydnu mimo net - takze se zpozdenim miri gratulace i od nas.

Zaujalo mě číslo 1999. Vzhledem k tomu, že v tomto threedu je už 1999 příspěvků a tím pádem je to banální někumu gratulovat k výročí a hnát ho dál k vyšším číslům, tak já ti:

• přeju, aby tě toto co nejdéle bavilo a měl jsi z toho radost
  • děkuju za všechny krásný věci, co jsi všem zúčastněným dal (na tvůj Bike-LVA nezapomenu)

Gratulujem a aj ja dakujem za Bike LVA:)

No jo, ja nez stacim poprat, tak vy dva jste uz na puli ceste k dalsi gratulaci. Signal s vami, az naveky… :o)

Jardo, posíláme Ti velké geoblahopřání k šestistovce a doufám, že to zejtra zapijeme!

M + 3 geogirls

Jardo, blahopřejeme k další mete a přejeme ať Ti to šlape a nejen v geocachingu.

taky se pripojuju ke gratulaci, jen tak dal, Cmuchal byl vlastni prvni zivy kacer ktereho jsem potkal :wink: