Ahoj,
tak se nám u Visty odlepila guma. Je v záruce, takže reklamaci brání jenom naše závislost. Dnes jsem byl dokonce doma osočen, že chci Oregona koupit jenom proto, abych mohl Vistu dát do opravy a nepřestali jsme chodit na keše :D. A že k čemu mi pak budou dvě GPSky?
Taky máme u Visty odlepenou gumu a taky je ještě v záruce, ale vždycky ji tam jen nějak nemáčknu…co bychom si bez ní počali, že;). A to máme druhou GPSku v PDAčku, abychom se doma nehádali, kdo zrovna potřebuje navigaci ten den víc:p
Zkuste v době opravy chodit jen podle mapy a ortofo z netu. Třeba zjistíte, že vlastně navigaci skoro nepotřebujete (je fakt že multi se dělá většinou blbě :))
Lalu: docela dobrý nápad, jenom nevím, jak by to náš paperless-caching syn přijal :). Aspoň by to bylo něco jiného, v Praze je mapa na googlu velmi přesná.
A už jste zkusili jít do lesa,nebo na hory jen tak ? Na výlet a bez GPS ? A bez toho,abyste se cestou hádali,pod který kořen,nebo do které díry ve skále by se dala nacpat krabice ??
Ahoj, ještě jednou díky. Toto téma jsem založil zčásti vážně, no a pak taky jako obveselení v sobotním večeru.
Podle odpovědí vidím, že jsme závisláci, a proto jako 500. keš dáváme příští týden (snad) dandrovu Diagnosis :D:D. Je to tak, možná se tam potkáme i s Emilem a Nickem… :D:D
Dík Jirka
Holky se mě občas ptají, na co máme ty tři GPSky a jak se nám náhradní hodila, když bylo Colorado na reklamaci ;).
Mezi náhradními je i Vista s čerstvě přilepenou gumou, je pravda, že tenkrát to v Picodasu udělali na počkání, ale teď co se přestěhovali, to tak rychle nepůjde.
Už od počátku července jsem taky řešil problém s odlepenou gumou a s tím, jak to budu řešit bez GPS. Geko se mi moc vytahovat nechtělo. V Picodasu byli nejdříve ochotní gumu poslat (GPS je v záruce), ale pak najednou komunikace ustala a nikdo se neozval. Až dnes přišla od Picodasu velká obálka a v ní: náhradní guma s lepící páskou. Ještě teď tomu nevěřím.
Havela: a to jsi to kupoval u Picodasu? Mě totiž v Navisatu Štádler v Praze-Počernicích, kde jsem GPS koupil, napsali, že to musí jít přes ně, protože to Picodas ode mně jako reklamaci nevezme.
Jinak to by řešení bylo, protože ta guma je vytahaná, takže přilepit chemoprénem (návrh reklamačního oddělení Štádlera B)) nepůjde.
Dík za info.
Od čeho by guma byla vytahaná? Ono to sice tak vypadá, když se odlepí. Opravdu je ideálním řešením oboustranná páska. Tím jak se na GPSku nalepí mírně se zvětší objem a guma parádně sedne a hlavně drží.