Co jste našli v keších za dobu co ho hrajete nejcenějšího

Co jste v keších našli nejdražšího…mě kámoš furt říká,že v amerie se dá najít i notenook tak nevim…ale já jsem jednou našel kalkulačku :slight_smile:

Vcelku funkční digitální hodinky… a modem (funkčnost neozkoušena). :slight_smile: Ale to je asi tak všechno.

Grafickou kartu?

Mobil s rozbitým displejem

stribrny prstynek, ale nebyl pekny, nechala jsem ho tam

V Německu nový funkční tlakoměr na měření tlaku (nechal jsem ho tam). U nás celkem běžné věci. Jednou ten mobil-jestli funkční nevím. Vypadal celkem zachovale. No a nejcennější věc, co jsme tam nechali? Zlatou náušnici, ale nechtěně a už jsme jí nenašli. Byla půl roku stará :frowning:

CD mechaniku do počítače, před nedávnem malé FM rádio. A také kalkulačku ale to byl travelbug.

Lucembursko-- SONY PLAYSTATION PORTABLE..sice bezbaterie,ale vypadal zachovale..chvili se mi válel doma,pak šel přes aukro pryč za 900Kč..zda byl funkční nevím,ale nechal jsem tam za něj mobil - funkční,ale bez nabíječky

Elektronické sudoku, zkoušeli jsme ho, bylo funkční, ale v kešce jsme ho nechali.

"Sadu" nových brašen na kolo :-):o

Pivo.

Nejcennější ?.. hmm asi zkušenosti, radost, nové zážitky a poznání :stuck_out_tongue:

Asi originální 2 CD Deep Purple gold edition, ale v té keši byly další skvosty a to nebyla nová keše ale už task 2 roky od založení. Vložili jsme zavírací nůž a brali dvoj CD

Krom hezkých GC, TB nic :slight_smile:
České kešky oproti těm v USA jsou hodně chudé. U nás převládá kinderšrot a použité papírové kapesníky …

Jak říká Mau Loftin, nejcennější jsou zážitky a radost z nově poznaných míst.