tohle jsem si opravdu nemohl odpustit. Cestou vlakem z Brna do rodné Olomouce, jsem se dočetl, že geocaching je IN a že skrýš se jmenuje "čachr"
fakt super. Našli jste také něco vtipného o geocachingu? Sem s tím!
Jo tohle bylo vostrý. Vždycky si tuhle rubriku rád čtu a taky jsem si to četl dneska. ten čachr se jim moc nepovedl..ono vubec ten sloupek o GC stojí za 2 věci, ale ta příloha o nádražních budovách…tam jsou vždycky takový super témata.
Hezký, ale co a kde to bylo, to by nebylo?
Bylo to v časopise Grand Express, ktery je na nadražich zdarma pro cestující vlakem. Vzal sem si ho, abych se nenudil a v sekci IN/OUT to bylo ![]()
Pokud tam je napsáno čachr, tak je jasný v čem to psali … článek vzniknul v MS Wordu. Měli zapnuté automatické opravy a pak si to po sobě už ani nepřečetli ![]()
Mam to i vyfocené, ale nejde mi sem dat ten obrazek, nevim proc…Každopádně mě to hooodně rozesmálo
Jak píše cz_alfa. Vzniklo to zcela jistě v MS Wordu se zapnutými automatickými opravami - cache se automaticky změní na čachr. Takováto změna je celkem na zasmání. Já se však setkal s trochu pikantnější autoopravou. Psali jsme jednu zprávu pro společnost, která měla v názvu slovo "invest". No a Word z toho udělal "incest". Jo, to je tak, když si Microsoft myslí za uživatele.
Co se týká čachru, koukněte http://www.kgbrno.eu/readarticle.php?article_id=11
Jojo, článek "pěkný" :). Ale neházejte to na České dráhy-vydavatelem je nakladatelství Grand princ vydávající i další periodika (Grand reality, Grand turistika…) a s ČD nijak nesouvisí (kromě vyhrazené části ČD pro Vás uprostřed časopisu Grand Express, ta vzniká prímo v redakci ČD). Nádraží jsou jen jedním z distribučních veřejných míst.
Každopádně to je fuk - máme další periodikum s GC - už fakt moc nechybí těch titulů, to o GC nikdy nepsaly :).
To pobaví a potěší zároveň - už brzy nebude na trhu periodikum, kde by nějaký článek nevyšel. Pak bude klid až do doby, než nějaký kačer zase nezabloudí a místo "pokladu najde mrtvolu" ![]()
A já myslel, že toto je tajná hra;):|.. Kdo mi jen tohle mohl tvrdit..:@:@
Chtel jsem napsat, ze se tesim, az vyjde neco i v Bravo Girl, ale nenapisu to, protoze by to vypadalo, ze si ho kupuju nebo co… nic, ticho!
to je on ten časopis s ním sem se to hry dostal