Poslední lovec jedné mé keše u ní objevil pozoruhodný "poklad". Jak byste s tím naložili?
nenahrála se
héé, u které?
proč najdu vždycky jen prázný Modafeny? ![]()
Bral bych to jako vanocni darek pro ownera
Nebylo tam napsano Vesele Vanoce?
To je pravda ta fajfka je fakt pěkná :D:D
Nic tam nebylo napsáno, tak mě to nenapadlo ![]()
U nové keše by to mohl být zajímavý FTF event.
Zahulíme, uvidíme? :D:D:D
Dobrý dárek pod stromek… Kdy si to našel? Jestli dneska, tak máš dobrý den;)![]()
Jak s tim nalozit? To se to vezme, nadroli, nacpe do ty fajfky…:DB)
Hodně štěstí v Novém roce 2009 ![]()
Ja bych tohle svinstvo vyhodil do popelnice. Nejsem zrovna zadnej puritan ale tenhle sajrajt me uz pripravil o par kamosu …
Vcera jsem nasel u cache vanocku. Celou, jeste neokousanou.. :D:D
Cache v dutine stromu, a nad ni zastrcena vanocka v pytliku, asi jako "vanocni" maskovani. :D:D:D
No jo… hezký kousek
To já předloni v srpnu narazil u keše na Lipně na párek milenců a byli zrovna v nejlepším
To se taky počítá? ![]()
JEheheh.. tak to se nám taky povedlo. Někde na Moravě, u nějakého kostela (nevím přesně ten název). Taky jsme lovili a u kešky párek milenců. Odloveno, ale neukryto.. se každou chvilku na nás dívali..:@:@:D:D:@:@:D:D:@
Kdysi jsem u cache našel dvě šišky loveckého salámu. Celé, zabalené v igelitu.
Tak to jsi byl na tom líp než já. Já našel u keše kravskou hlavu. První i druhý dojem - nic moc.
U naší keše se našlo feťácké nádobíčko (bez fetu) v igelitce a s boxerem. Vzal jsem rukavice, naložil do auta a odvezl do sběrného dvora. V lekarne mi poradil jeden "lékárník", ať to hodím do popelnice. ![]()
Zacinam tusit, odkud se muj syn vraci silne rozjuchany a s cervenejma ocima. A to mi tvrdi, ze ho geocaching nelaka:). Na druhou stranu je to lepsi, nez kindersrot;)
U jedné keše jsem viděl použitou vložku, jinak i já byl jednou za kazišuka… když jsem vylézal od nejmenované městské keše v Plzni s terénem 4, tak na jediné přístupové cestě týpek ohrabával holku… no musel jsem si říci s dovolením… myslím, že slečna byla vyděšená natolik, že hoch měl smůlu…