Co zítra vyrazit na cach The rock / Skala ?

Ahoj lidi. Nechce se mnou zítra někdo vyrazit na cach The rock / Skala v pražské Šárce?

Láďa Vancosi

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=55181f9c-7a89-4229-9b0b-58d785dcf29c

Chci, ale ne zitra, to je uz trochu moc narychlo... :)

ahoj, ja bych sel. Sice nemam odpovidajici vybaveni:( , ale nejaky zkusenosti s lezenim u mam..., viz Obri jeskyne ;)

Dneska na 12tou vyrazim z Bzuciakem a Podhorou na Stalkera, tazke potom muzu. Kdyztak 60340230.

pozor, cache tam nie je…

Psal jsem si s autorem a odepsal že se pokusí tento týden ověřit, zda je keš na svém místě. Pokud tak provede, navrhuji sobotní výpravu před Piknikem u cesty.  Kdo se přidá???  emailujte / ICQujte / volejte :  [email protected] / 301995868   /   603463633

Základní vybavení, jako lano, karabiny pro horní jištění mám a půjčím. Sedáky spíše střední nebo menčí velikosti a jeden dětskej.   

Předběžně jsme domluveni zatím s Cimermanem na zítřejší (21.4) pokus odlovit tuto keš. Autor mě zatím nepotvrdil, zda je keš na svém místě. Nicméně o odlov se stejně pokusíme. Pokud tam nebude, budem pokračovat na další krabičky uložené v Šárce a pak na Picnik u cesty". Chce-li se někdo přidat, ozvěte se.

a jdete na cach nebo na cache :smiley: ?