Colorado firmware 3.50 (WebUpdater)

Anebo pokud používáš GeoGet, tak je výborné exportní makro GPX Garmin - taktéž si můžeš zvolit, že před názvem cache chceš mít prefix sestávající z typu a velikosti cache a obtížnosti a terénu. Tradiční micro s obtížností i terénem 2 a názvem Krabička je pak zapsána jako "TM22 Krabička".

Jinak, pokud by to někoho s Coloradem zajímalo, tak jsem s lidmi z Garminu řešil ten problém s rastrovými mapami (pokud někdo netuší, tak i když si do Colorada nahrajete korektní rastrovou mapu, která normálně funguje, tak po vypnutí Colorada se vám ho nepodaří připojit k PC - displej se rozteče a musíte použít Recovery #1). No a dnes se mi od nich dostalo této odpovědi :

Čili po nastavení angličtiny by to mělo být OK…což ale nic nemění na tom, že by to rozhodně nemělo dělat ani u jiných jazyků. Otázkou je, zda to vůbec bude opraveno. Moc velkou šanci tomu nedávám :expressionless:

Tak já používám rastrové mapy docela běžně a žádný problém jsem nezaznamenal. Mapy mám vždy nahrané na kartě. Největší KMZ soubor mám mapu Prahy - 70 MB a žádný problém. Jinak skeny map mají okolo 1 MB. Hodně používám fotomapy konkrétního místa a mapy z turistických průvodců.

Z toto mi plyne, že chyba se objevuje pouze v případě, kdy jsou rastrové mapy nahrány přímo v paměti přístroje…protože já kartu nepoužívám a nahrávám přímo. Díky za postřeh, zkusím to nahrát na ni :wink: Jen dotaz : nahrává se to také do složky "CustomMaps", která je přímo v kořenovém adresáři karty?

/garmin/CustomMaps/…:wink:

Ked som pouzival rastrove mapy, tak tiez na flash a tiez no problem. Teraz nepouzivam, downgrade 2.96 - uprednostnujem magenta trackline pred rastrovymi mapami…