Colorado firmware 3.50 (WebUpdater)

Changes made from version 3.40 to 3.50: [GCD]

* Added brightness adjustments for BirdsEye imagery. (On the map, press options, Select Map, BirdsEye Satellite Imagery)
* Increased the map drawing range to allow maps to draw farther south.
* Fixed map display problems.
* Fixed improperly cropped review text.

Info zde

Kéž by už radši konečně opravili ten bug, díky kterému se vlastně nedají používat Custom Maps :expressionless:

No doma vyskusam, ci opravili tracklog a trackline pri offroad.

Nie, neopravili. :@

Staženo, nainstalováno, beží :slight_smile:

Bezi, ale nie farebna trackline pri offroad. :@ Je to prioritne turisticka navigacia a na bike, tak nechapem, preco upgraduju kadeco ine a takmer najpodstatnejsia funkcia nebezi spolahlivo.
Takze downgrade 2.96

Jak to myslis? Nevim kterou funkci mam zkontrolovat :smiley:

No nevim, ja uz dlouho neupdatoval firmware a pravdepodobne ani nebudu. Zatim neprisli s nicim zasadnim pro me, kvuli cemu bych to delal. Ono je otazka, jestli jim vubec o nejake vylepseni jde. Colorado je prece jen uz nevyrabena serie.

Ja by som len uvital, keby zostalo vsetko po starom ako v 2.96 a zaroven by fungovali rastrove mapy. Od firmware 3.02 chodi podpora rastrovych map, ale uz nechodia trackline.

Zajdi v compe do mapsource a vytvor si uplny nezmysel volnou rukou pomocou nastroja kresleni tras.
Navigaciu nastav nasledovne :
settings/navigace:
vypocet trasy - vzdusnou ciarou
vypocitat trasu pro - chodec, alebo bike
vyhnuti se - vypnuto
pri vyboceni prepocitat - manualne

A potom sa daj navigovat podla "Stopy" a zadaj tu svoju, co si vytvoris.
A bude to vizerat nejako takto:
http://pokec.azet.sk/focus3ccd1/fotoalbumy/colorado300-fw3-4

Trackline a tracklog budu uplne rovnake cierne a este aj hrubka rovnaka. Raz som bol na biku v lese a ostal som v hustom poraste a nevedel som sa zorientovat, ktora, je ktora. Proste chaos.

btw. ak si nahodou date otazku, na co mi to je, tak z tejto stranky stiahnem hociake *.gpx importnem a jazdim trasu, ktoru uz niekto predomnou siel a nemusim hladat a bludit.

Napr. http://www.bikemap.net/#lat=49.55506&lng=18.46733&zoom=12&type=2

focus: Aha, tak to se priznam, ze tuhle funkci jsem nevyuzival. Tracklog samozrejme delam, ale ten trackline jsem nezkousel…jedinou moznosti je vypnout zobrazovani tracklogu na displeji, ale to pocitam vypne i tu ,naplanovanou" ..tzn. trackline, ze?

Nie nevypne, zostane len navigacna (trackline) ale je dobre mat zapnute obidve, lebo v hustom lese podla toho lahko zbadas, ze sa ti doblaznil kompas a je potrebna kalibracia.
Je to myslim uvedene aj v navode, vzdy po zapnuti, vzdy po dlhsej trase a po dlhom pohybe v lese.

Ked zkalibrujes, tak to funguje bez chybicky…

Skoda, ze sa garmin zacal venovat komercii a nie funkcnosti…
To je presne ako s autom, mozes tam mat vybavu v najvyssej spicke vratane baru, ale ked motor nepobezi, tak ti je take auto na prd.

Ak by prosim vas niekto pozadoval takuto funkciu, tak vas prosim napiste do garminu, cim viac budu mat pripomienok rovnakeho charakteru, tym je vacsia sanca, ze to opravia.

Je to velmi jednoduche…
http://www.garmin.com/garmin/cms/home/support/searchsupport?src_url=http%3A//iqc.garmin.com/eCustomer/KODSelfService/request.do?create=kb%3Agarmin%26forward=escalate

Treba trochu mozno aj tvrdsie. Keby trebalo pomoct s anglinou, nieco zkomolim, alebo kamos, co zije v amerike. No problem.

Zdarec, zda se mi to, nebo kdyz si dam v po upgrade menu geocaching, tak tam maji cache jenom GC kod a nazev vidim az kdyz ji rozkliknu?! Je to chyba u me, nebo "nova ficura"?

A nemas v nastaveni zobrazit GC kody, nebo tak nejak? Mela by tam byt i volba zobrazit nazvy.

Muzes byt konkretnejsi? Protoze ja v nastaveni nic takoveho nevidim…

To Polerok
V menu geocaching; levé tlačítko volby; zobrazit názvy
Aspoň já to tzak mám:-)

Super, diky, funguje :slight_smile:

Kdyz uz jsme u tech nastavovani, nemel bys tip, jak nastavit - zda-li to jde - aby se ikonka typu cache zobrazovala uz v tom seznamu kesi a ne az po rozkliknuti dane cache?

Já jsem to v nastavení nikde nenašel, ale dobře k tomuto účelu poslouží nástroj v Mozigu - Optimalizace PQ pro Colorado.
To umí přidat před název keše typ (takže pak vidíš třeba M-Metro C) a upravit listing, aby byl čitelný a zobrazil se v GPS celý.