Colorado gpx minimalizator

Colorado gpx minimalizator - pre gpx vytvorene inym sw ako MoZiGo.
V podstate identicka rutina ako v Mozigo - myslim, ze by sa mohla hodit tym, ktory vyuzivaju PQ a kesky sa im zobrazuju v colorado nekompletne resp.text sa prekryva.

• odstranuje z htm kódu v long_description tagy, ktoré na zobrazenie majú minimálny vplyv…
  • dopĺňa jednopísmenný prefix pred meno kešky podľa jej typu…
  • môže byť spúšťaný z riadku, kde prvým parametrom odovzdáte kompletnú cestu ku gpx súboru a druhým určíte, či chcete pridať prefix alebo nie
  • ak ho spustíte bez parametrov otvorí sa jednoduché GUI.
    Príklad:
    ClrdMinGpx "c:\nejaka cesta\nejakypq.gpx" prefix
    Apostrofy je nutne dat vtedy ak v sa v ceste+nazve vyskytuje medzera

Stahujte odtialto
Na stiahnutie sa nepotrebujete registrovat, staci uhadnut heslo …ak sa Vam to nepodari kontaktujte ma cez SZ,PM.

Je to verzia 1.0.0.0, ,privitam akekolvek podnety a navrhy…

Funguje to na gpx ve kterem je jenom 1 kes? A nebo to schrousta i gpx vygenerovany napriklad GSAKem?

No to neviem..skus…
Ja som si to skusal len na gpx subore co mi poslal gs.com, kedze som este chvilu PM :)…
V ziadnom pripade to nemodifikuje povodny gpx - prinajhorsom to nepojde:)
A upravuje naraz vsetky keskove zaznamy - nielen jeden…

Ak by to neslo z toho gpx co robi gsak /ja gsak nemam/ - posli mi ten gpx file a prisposobim program…

Ok doma zkusim.

Minimalizátor gpx 1.0.0.1

• podpora pre gpx generovane cez gsak

Stahujte tu

Do galerie platia tie iste pravidla ako pre MoZiGo…

Moc pěkné… s GSAKem to už funguje i s prefixem…

Supr diky moc…

Colorado minimalizator 1.1.1.2

Aj dlhe listingy uzivatelia Colorado mozu pouzit!!!

• analyzuje text long_description a ak je vacsi ako 8000 znakov rozdeli ho a vytrvori fiktivnu kesku s menom doplnenim o ‘+’
  • do textu doplni "pokracovanie…"
  • vo fiktivnej keske+ pokracuje s "…pokracovanie"
  • je mozne pustit program na subor gpx aj niekolkokrat ak je niektory z textov prilis dlhy
  • povodny gpx nemodifikuje
  • mal by spolupracovat aj z gpx vytvorenym gsak, podobne aj s PQ a samozrejme z MoZiGo

Stahujte tam kde je aj MoZiGo a za tych istych podmienok…
Tu

Testujte a pripadne pripomienky /chyby atd/ dajte vediet sem…Som velmi zvedavy ci to pojde takto pouzit v Colorado…

Mám dotaz - tuto utilitu musím použít zvlášť na dlouhé listingy keší stažených mozigem nebo takto funguje i Mozigo

klama: ten softik jde pouzit jen na jednotlive gpx, ktere maji moc dlouhy listing, nebo i na PQ?

Nie MoZiGo to zatial nema implementovane - cakam na odozvu, nazory.
Aj ladenie na takom projekte je jednoduchsie a ak uz vsetko bude tak jak ma byt, dam to rovno do MoZiga. Teraz samozrejme ta utilita moze byt pouzita na hotove gpx…

• mal by spolupracovat aj z gpx vytvorenym gsak, podobne aj s PQ a samozrejme z MoZiGo

A ci to funguje musite zistit vy , ja som tiez zvedavy …
Opakujem povodny gpx to nemodifikuje tak sa nebojte to odskuasat, prinajhorsom to nebude fungovat…

coz o to, ja bych to odzkusal, ale trefit heslo mi nejde a na PM zatim zadna odpoved. asi jsem upadl v nemilost :wink:

Super utilitka, jen bude treba jeste trochu vyladit. Kdyz jsem pres ni prohnal PQ tak se me pak zobrazoval jen zlomek kesi co jsou v gpx. Ted jsem ale jeste v praci a nemam naladu tu zustavat dele, tak ktere to jsou budu zkoumat az doma.
A ze souboru s ‘+’ kde by mely byt zbytky dlouhych listingu se nezobrazuje nic.
Jak budu doma, tak se pustim do patrani proc je tomu tak.
Ale jinak jak MOZIGO je super a tato utilitka jak se vyladi bude take velmi uzitecna. Takze velke DIKY autorovi :wink:

Zaslal jsem ti na soukromý mail výsledek testu na kešce [cache]GC111RZ[/cache] Uroboros 6 opic

Aj dlhe listingy uzivatelia Colorado mozu pouzit!!!

• analyzuje text long_description a ak je vacsi ako 8000 znakov rozdeli ho a vytrvori fiktivnu kesku s menom doplnenim o ‘+’
  • do textu doplni "pokracovanie…"
  • vo fiktivnej keske+ pokracuje s "…pokracovanie"

Colorado minimalizator 1.1.1.3

• Redukcia htm kódu
  • voliteľné rozdelenie do 8kB blokov
  • voliteľný prefix pred názov kešky podľa typu kešky

Skúšajte , testujte, kritizujte, navrhujte…

Prepracoval som algoritmus delenia na menšie ćasti pomocou rekurzívneho volania.

Generuje len jeden modifikovaný gpx - pôvodný ponecháva bezo zmeny…

Stahujte odtialto
Nemusite sa registrovat ani posielat maily, staci ak uhadnete heslo…:wink:

To sa nenasiel nikto co by to odskusal, ci uz z takym alebo onakym vysledkom?

ted si k tomu sedam a jdu stahnout programek. zitra napisu.

jen mi ted jeste napadlo pred prvnim vyzkouseni: limit na kese v coloradu je 2000, pokud minimalizer rozdeli velke mnozstvi kesi na nove, muze se stat, ze pocet preleze 2000. upozorni na to programek?

Nie, zatial robi len to, co ma v popise…a najme neviem ci sa to v colorado prejavi tak ako si predstavujem ..potom sa mozeme bavit nad dalsimi vlastnostami…

takze zatím strucne - pisu pres mobil. poslední verze mi v podstate nefunguje - snad nejde udelat nejakou zasadni chybu.

minimalizer spusten, otevreno gpx vygenerovane z gsaku, projede ho, vytvori vlastni gpx.

pokud dam nerozdelovat dlouhe listingy, prijde mi, ze se v podstate nic nezmenilo.

pokud zatrhu rozdelovat, v coloradu se nejen nezobrazi zadne pokracovani, ale cast puvodnich kesi.

prefixy to nepriradilo v zadnem pripade

No na beznych /kratkych keskach sa vizualne nezmeni nic /a to je dobre!/ zmenu mozes zbadal len dlhsich listingoch pretoze su z kodu vyhodene nepodstatne veci a do colorada sa viac "zmesti"…

Ach jaj ja som tie prefixy pridal do tagov <name><urlname> ale nie do <groundspeak:name> - to samozrejme opravim, hm to mohlo inak sposobit ze sa nezobrazuju lebo maju rovnake mena…

Teraz ale nepribudli u kesiek ktore nmaju dlhsie listingy ako 8KB "fantomove kesky" s rovnakym menom ale doplnenym o ‘+’?
mali by tam byt…
Ale toto skusaj len na nejakych dlhsich napr GC17JBZ.
Program inak do memo vypise zoznam kesiek ktore musel rozdelit…