Colorado gpx minimalizator - pre gpx vytvorene inym sw ako MoZiGo.
V podstate identicka rutina ako v Mozigo - myslim, ze by sa mohla hodit tym, ktory vyuzivaju PQ a kesky sa im zobrazuju v colorado nekompletne resp.text sa prekryva.
odstranuje z htm kódu v long_description tagy, ktoré na zobrazenie majú minimálny vplyv…
dopĺňa jednopísmenný prefix pred meno kešky podľa jej typu…
môže byť spúšťaný z riadku, kde prvým parametrom odovzdáte kompletnú cestu ku gpx súboru a druhým určíte, či chcete pridať prefix alebo nie
ak ho spustíte bez parametrov otvorí sa jednoduché GUI.
Príklad:
ClrdMinGpx "c:\nejaka cesta\nejakypq.gpx" prefix
Apostrofy je nutne dat vtedy ak v sa v ceste+nazve vyskytuje medzera
Stahujte odtialto
Na stiahnutie sa nepotrebujete registrovat, staci uhadnut heslo …ak sa Vam to nepodari kontaktujte ma cez SZ,PM.
Je to verzia 1.0.0.0, ,privitam akekolvek podnety a navrhy…
No to neviem..skus…
Ja som si to skusal len na gpx subore co mi poslal gs.com, kedze som este chvilu PM :)…
V ziadnom pripade to nemodifikuje povodny gpx - prinajhorsom to nepojde:)
A upravuje naraz vsetky keskove zaznamy - nielen jeden…
Ak by to neslo z toho gpx co robi gsak /ja gsak nemam/ - posli mi ten gpx file a prisposobim program…
Nie MoZiGo to zatial nema implementovane - cakam na odozvu, nazory.
Aj ladenie na takom projekte je jednoduchsie a ak uz vsetko bude tak jak ma byt, dam to rovno do MoZiga. Teraz samozrejme ta utilita moze byt pouzita na hotove gpx…
mal by spolupracovat aj z gpx vytvorenym gsak, podobne aj s PQ a samozrejme z MoZiGo
A ci to funguje musite zistit vy , ja som tiez zvedavy …
Opakujem povodny gpx to nemodifikuje tak sa nebojte to odskuasat, prinajhorsom to nebude fungovat…
Super utilitka, jen bude treba jeste trochu vyladit. Kdyz jsem pres ni prohnal PQ tak se me pak zobrazoval jen zlomek kesi co jsou v gpx. Ted jsem ale jeste v praci a nemam naladu tu zustavat dele, tak ktere to jsou budu zkoumat az doma.
A ze souboru s ‘+’ kde by mely byt zbytky dlouhych listingu se nezobrazuje nic.
Jak budu doma, tak se pustim do patrani proc je tomu tak.
Ale jinak jak MOZIGO je super a tato utilitka jak se vyladi bude take velmi uzitecna. Takze velke DIKY autorovi
jen mi ted jeste napadlo pred prvnim vyzkouseni: limit na kese v coloradu je 2000, pokud minimalizer rozdeli velke mnozstvi kesi na nove, muze se stat, ze pocet preleze 2000. upozorni na to programek?
Nie, zatial robi len to, co ma v popise…a najme neviem ci sa to v colorado prejavi tak ako si predstavujem ..potom sa mozeme bavit nad dalsimi vlastnostami…
No na beznych /kratkych keskach sa vizualne nezmeni nic /a to je dobre!/ zmenu mozes zbadal len dlhsich listingoch pretoze su z kodu vyhodene nepodstatne veci a do colorada sa viac "zmesti"…
Ach jaj ja som tie prefixy pridal do tagov <name><urlname> ale nie do <groundspeak:name> - to samozrejme opravim, hm to mohlo inak sposobit ze sa nezobrazuju lebo maju rovnake mena…
Teraz ale nepribudli u kesiek ktore nmaju dlhsie listingy ako 8KB "fantomove kesky" s rovnakym menom ale doplnenym o ‘+’?
mali by tam byt…
Ale toto skusaj len na nejakych dlhsich napr GC17JBZ.
Program inak do memo vypise zoznam kesiek ktore musel rozdelit…