Combine 2

máš to tam nachystané

To nebylo treba :slight_smile: Udelam to trochu jinak, ale diky. Mam tam ted rozdelanych par doplneni, tak az to zase zkompletuju …

Nova verze Combine se tesi na sve pouziti.

Je to divné.

1. Když chci opravit příkaz, zobrazí se jen tabulka sbalených skupin - nebo příkazy nelze opravovat ?

2. dvakrát je v ní nadpis Registry.

3. nikde nevidím ShowMsgBreak

4. když po ShowMsgBreak stisknu "Storno" jede klidně dál.

1. Dvojklik na sbalene skupine ji rozbali. Je to napsane nad tin seznamem.
  2. chybka v CombineCommand.ini souboru. oprava snadna: radek

Separator_7=------ Zobrazeni zpráv --------

oprav na

Separator_8=------ Zobrazeni zpráv --------

(obdobne u nasledujiciho jmena skupiny) nebo pockej.
3. souvisi s 2.
4. tady jsem urcite nic nemenil ani neupravoval. zkontroluju (asi az zitra, driv neni cas)

Vyzkousel jsem to, mne se po odpovedi na ostazku, zda Pokracovat ve zpracovani a odpovedi Ano nebo Storno, pokracuje. Po odpovedi Ne se zpracovani ukonci. Dle meho je to spravne.

Tak jak to s tebou a tim MsgBreak je? Jestli mam dat ven opravu toho ini nebo pockat na tebe abych napred hledal zavadu …

Asi blbě pochopil, málo čtu písmenka. Je fakt, že Storno ruší dotaz a tudíž je to jakoby odpověď Ano. Nepřemýšlel jsem o tom .

Je pravda, ze to tlacitko je tam tak trochu zbytecne, navic. Odstranim ho.

Ahoj,
nainstaloval jsem si Combine 2.0.2.6 do GeoGetu 2.5.12.625 a skript se mi v menu neobjevil. Zjistil jsem, že to hlásí tuto chybu:

[Chyba] D:\GeoGet\data-gasp\script\Combine2\Combine.lib.pas(62:27): Unknown identifier 'FilenameFromText'

Nevíte, prosím, někdo, co s tím? Děkuji.

Ta funkce (FilenameFromText) se nachází v balíčku RelToAbsPath, min. verze 1.2.2. Nainstalum nebo aktualiuzuj tento balíček. Je to divné - instalace Combine by měla RelToAbsPath instalovat automaticky.

@Pe_Bo:

Díky za radu, pomohlo mi to najít příčinu problému. Knihovnu RelToAbsPath jsem sice měl nainstalovanou v poslední verzi, ale v adresáři "distdata\script" se mi nacházela ještě nějaká starší verze knihovny, která se mi při startu Geogetu vždy nakopírovala do adresáře "script" a přebila platnost té nové (a v té starší samozřejmě potřebná funkce chyběla). Stačilo tedy vymazat starou knihovnu z adresáře "distdata\script" a již vše běhá, jak má.

Ještě jednou díky.

.. to sis to ale nekdy do toho adresare distdata musel dat ty sam! Ze? :wink:

Proboha, co dela v distdata knihovana RelToAbsPath? To je tvuj vlastnorucni pocin nebo je to z GASPu?

:smiley:

Ne, v GASP to opravdu v Distdata NENI!

No, rozhodně jsem si to tam nedal sám úmyslně (anebo jsem v té chvíli nebyl svéprávný - rozhodně si na to nepamatuju). Ani nevím, že adresář "distdata" tam je, a nevím, k čemu se používá (ale teď už asi tuším ;)).
Jelikož je to původem stará instalace, kterou pouze průběžně aktualizuji, tak nechci pátrat po tom, jakým způsobem se mi tam ta knihovna objevila. Jenom pro zajímavost - je označena jako verze 1.1.
Jo a v instalaci GASPu opravdu není, koukal jsem se do posledního staženého zipu.

Zdravím,
mám otázečku:
Lze v Combinu udělat udělátko, které by mne z daného seznamu gc kódů odečetlo GC kódy keší, které mám již v geogetu?

Respektive mám daný seznam gc kódů (příklad celá ČR). Z tohoto seznamu bych chtěl odstranit ty gc kódy, které mám již v Geogetu naimportované.

Předem děkuji za odpověď

Combine je plugin pro GeoGet. Jelikoz GeoGet v podstate neumi (s jedinou vyjimkou - API) pracovat s kody kesi, ktere nama nacteny, neumi to ani Combine.

K cemu takovou podivnou vec potrebujes? Umel bych to udelat rucne mimo GG: exportovat do ggt seznam vsech kesi, oba seznamy setridit a pak porovnat.

tak teoreticky by se na to da napsat skriptik, ale cas na to nemam.

Postup by byl asi takovyto… vezmu dva stringlisty a do jednohpo nactu tren soubor s GC kody. Pak prochazim radek po radku ve smycce, a na kazdy nalezeny kod udelat dotaz do databaze. Kdyz se nenajde, tak se ten kod prida do toho druheho stringlistu. A nakonec se ten druhy stringlist zapise do souboru.