Tak, jelikoz mam radsot ze svych darku a chci se pochlubit, zeptam se, co jste dostali od geojeziska? No a aby rec nestala, tak vam reknu co jsem dostal ja…
Garmin Etrex legend colour (pekna hracka)+TOPO 50 mapa ČR
Tak mě GeoJežíšek nadělil spodky od Senzora - vhodné pro zimní geolov, kráječ na chleba - pro estetickou geosvačinku… a u zbytku už mě žádné GEO nenapadá… asi budu muset být příští rok hodnější
Mě Geoježíšek nadělil několik vysílaček, teplé ponožky, kytaru, kombo, novou peněženku a trenýrky. Jo a taky spoustu věcí na výměnu do keší, takže je na čase zase někam vyrazit
Ja jsem dostal od GEOINRIho teple triko od Senzora, ale ac je to XL tak je mi male, asi se pan Senzor uklepnul ve velikosti, pac rukavy jsou mi ponekud kratsi. Jinak jeho fusakle vrele doporucuji, ochranili me i o vikendu na The Key (i dlouho potom co me boticky uz neudrzeli napor mokreho snehu)
To jsou oni, ale už je mám vyměněný… ale bohužel vypadají, že se taky rozpadnou. Kamarádka je má rok a bez problémů a já už mám třetí :-(… asi jim to teď šijou nějaký nekvalifikovaný vysokoškoláci z východu :-o
ja jsem dostal od geojeziska druhe rozsireni carcassonne pro pripad, ze bude tak hnusne, ze by ani geocachera ven nevyhnal (coz se stava jen velmi zridka). Taky jsem dostal knizku o pocasi - asi abych mohl odhadnout jak moc zmoknu.