ČR TOPO50 v3 stále nikde...

a prázdniny se blíží, tak si tu mountfildí verzi můžete zatím upravit sami. Na vlastní nebezpečí, je to jen pokus narychlo. A jen ti co mají nové barevné gps nejspíše s nejnovějším FW. Napište pak na kterých modelech to funguje a na kterých ne.

http://nilgiri.sweb.cz/

Chlape, vydrž ještě chvilku…
Vypadá to, že už je jen otázkou hodin, kdy bude puštěn překlad finální verze !!!
Zdá se, že všechny hlavní problémy jsou vyřešeny, a vypadá to, že budete všichni příjemně překvapeni…

-take se uz nemuzu dockat:))

Tak to jsem zvědav jestli Picodas ohledně upgrade dodrží slovo a taky jestli bude free. Kde bude nejdříve ke stažení,na stránkách Picodasu?

Podle informace přímo od zdroje (konec dubna), cena upgradu asi 500Kč a tenkrát slibovali, že to bude hotové do konce měsíce. Sem se ale zapomněl zeptat kterého :)) Ne, já to chápu, je potřeba to doladit, ale už bych taky moc chtěl…

Doufám že když za to chtějí zaplatit tak že to nebude pouze oprava chyb,ale bude se jednat o skutečný upgrade.

Zaujala mě informace o tom, že ve v3 budou free vrstevnice. Což už lze mít i dnes, že :wink:

Zatím vyčkávám a do nějakého upgradu se nehrnu, počkám, až to někdo nedočkavý otestuje za mě :-)))

V stávající podobě lze mit ty free vrstevnice pouze v TOPO 2.0.

Ve verzi 3.0 by zřejmě nefungovaly stejně, jako v poslední verzi Atlas10R. Tím, že integrují free vrstevnice do TOPO 3.0, budou aspoň opravdu zobrazitelné nad mapou a nebude se muset řešit rekompilace free TOPO, aby se nad novým produktem zobrazovala (dodnes se to stejně nikomu nepovedlo - možná už víme, proč :-)). Škoda, že ta intergace nebude i v dalších verzích a opravách ATLAS10R, taky by mne někdy cestou autem zajímalo, zda silnice vede údolím, do krpálu, nebo po rovině :frowning:

Já bych byl docela rád, kdyby volby cyklista a chodec v autoroutingu skutečně fungovaly a neroutovaly stejně, jako ty ostatní:-/

Tak jsem to takhle pochopil :-). Rekompilace těch map je topiž otázka pár minut. A vytvoření vlastních ze zdrojových dat pro celé území ČR tak hodinka dvě, s ESRI SW prý taky pár minut. Moc nechápu, proč si to Picodas neudělá sám, když teď už jsou k dispozici kvalitnější data než v době vzniku.

Pokuste se mi prosim osvětlit jednu věc kterou pořád nějak nechápu. Co jsem si to koupil za mapu u Bédy Trávníčka? Je označená jako ČR TOPO v3 a tady píšete že “v3 stále nikde”. Mám jí nainstalovanou na 60CSx a šlape mi celkem v pohodě, snad jen že občas routuje po cyklotrasách místo po silnici. Dík za vysvětlení.

Speciální meziverze mezi 2 a 3. V3 originál bude mít opraveny chyby té Béďovy a přidány nějaké další vlastnosti. V podstatě budou dvě verze 3, starší a novější.

no…ono to bude ještě malinko jinak…Bude něco jako v 3.1 - což bude optimalizovanej update té Béďovy verze pro tu malou pamět Legenda a pak bude nová, plná verze Topo mapy. Předpokládané uvedení na trh v druhém týdnu v červenci. Upgrade ze starších verzí bude možný…a dokonce za velmi rozumnou cenu.

nevim, ten pan z vyvoje, tvrdil, ze kompilace trva par dni - no to sem zvedavej, jak to cele bude.

Myslel jsem rekompilaci cgpsmapperem těch free vrstevnic, ne generování črtopo50 nějakým speciálním sw :slight_smile: To jsou naprosto odlišné věci.

Jo tak to sem z toho jelen :o)) Doufám teda že vyjde nějakej patch kterej mi zdarma doladí mapu od Bédy Trávníčka. Zadarmo jsem jí tam taky nedostal, takže bych rád měl bezchybnej produkt. Holt uvidíme…

Me v Picodasu zacatkem cervna rekli ze “verze 4 bude po pulce cervna, spise koncem cervna”. Ted zase zminka od doktora ze v 2. tydnu cervence. Zacina me to trochu rozcilovat. Je to porad za 14 dnu uz 3 mesice. I ta demoverze dvojky co mam docasne v gps mi koncem mesice skonci.

upgrade z bedovy mapy na V3 bude zpoplateneny…

Tak to se jich pak zajedu osobně zeptat proč mám platit za upgrade z v3 na v3… je to nějak mimo moje chápání. Co kdybych si to u Bédy koupil za ty čtyři litry jak mi to nabízela jedna aktivní prodavačka ve Stodůlkách? Nojo, my to asi nevyřešíme ale příliš solidně to na mě nepůsobí.

proboha.. neni to snad jedno? co bys delal, kdyby to picodas prejmenovan na V4 (ale bude to to same, co nyni planuje mit jako V3)? to tam taky pojedes?

vzdyt tech zmen co v te verzi budou bude takvoe mnozstvi, ze to bude defakto uplne nova verze… :frowning: