PS: Pokud by někdo měl neaktivovaný Crake Suncatcher 2006, tak o něj mám veliký zájem. Tuhle neděli jsem zaspal konec aukce na eBay a sada zlatý/stříbrný mi utekli opravdu o malý kousek.
Ahoj, já tu aukci nezaspal, ale nešel jsem nad dvacet dolarů za kus. Nakonec se mi podařilo sehnat ten červený přes forum na gc.com. Verzi 2008 mám taky objednanou, tudíž musím odmítnout tvou nabídku. Vypadá to však, že se mi sejde několik kousků verze 2007. Neměl bys (nebo kdokoliv jiný) zájem? Jedná se o střibrnou verzi.
Ono 20.50 neni zas tolik… byval bych do toho asi sel a to jsem si puvodne rikal ze nepujdu pres 18. Mno, asi jsem potreboval spanek jako sul. Poprve v zivote jsem zamackl budika.
Stribrny Suncatcher 2007 mi snad uz brzy prinesou postaci. Doufam ze nebudem drazit proti sobe ten zlaty
Tak co, je tvůj za těch 15.50? Já jsem to nechal plavat, jelikož ta sklíčka jsou na obou verzích stejná, a tak zůstanu jen u jedné. Na ebay už je i červená 2006. Tu čekám v poště, takže budeš soutěžit s jinými.