CS 1.6: Non steam

Je tu mezi námi někdo, kdo má zkušenost s provozován Non-Steam serveru pro Counter Strike 1.6?

Oni jsou jeste nejaké servery na páru? Resp. Nevedel jsem, ze nekdy nejaké byly, uz v dobe elektronek se pouzivala normalne elektricka sit, o parnim kotli slysim poprve :slight_smile:
No nic, radsi si jdu pro vedro a mazu do studny pro vodu…

Tohle právě na páru neběží, respektive na páru neběží neplacená verze hry. B)
Jinak trochu o steamu se lze dočíst tady

A s geocachingem to má společné co?:o Že se ten dotaz objevil na zdejším fóru…

Moje řeč! Netuším proč se tohle probírá tady… Když už, tak v Shoutboxu, ale ve fóru to nemá co dělat.

Kdyz uz ta otazka padla ja polozim jinou. To ses takova socka ze names 299 Kč na zakoupeni CS origo :slight_smile: Nebo si radeji das za mesic 3x BIG SRAC a pak nekolik hodin hledas servery :slight_smile: Nechapu ze jeste nekdo hraje na NONSTEAM pri cene her na STEAMU kolem 20 dolaru za kus :)))

Dám ti malou nápovědu.
Možná jsi si nepřečetl původní otázku, ale já fakt nepotřebuju najít vhodný server na hraní, já chci zprovoznit svůj vlastní a to pouze dočasný.
Jestli jsi si přečetl mou malou nápovědu, tak je ti už možná jasnější, proč nechci, aby si uživatelé serveru museli kupovat STEAM B).

Viz můj odkaz nahoře

Sorry, ale i tak to tady nemá co dělat. Když někdo udělá kešku o autech, tak to neznamená, že se tady začnou probírat auta.
Svoji otázku miř do světa CS a ne GC, protože i když ti to třeba pomůže zprovoznit kešku, tak pro ostatní je to jen kravina s GC nesouvisející.

Tam bych potřebnou osobu asi našel bez problémů. Já chtěl jen vědět, jestli se nějaký účastník a serveradmin CS nestal geocacherem, či naopak.
To mi jistě nebudeš mít za zlé, nebo ano? :slight_smile:

O to míň chápu, proč jsi dotaz položil tady. Jestli je nějaký geocacher serveradmin CS je jistě hodnotná informace, ale z mého pohledu je to hloupý balast.
Už teď se mi stává, že se snažím vyhledat něco ve starších příspěvcích, ale je to příšerná práce, protože se nepamatuju naprosto přesné formulace a tudíž mi ve vyhledávání vypadávají příliš velká kvanta dat, většinou krávoviny a užitečné informace se v nich ztrácí.
Je to jeden z důvodů, proč se pro mě užitečnost stránek gc.cz v čase snižuje a sleduju je čím dál míň. Začínám pomalu litovat, že jsem přispěl na chod stránek, naposledy jsem nechal převést finanční přebytek z objednávky kalendáře na chod gc.cz.
Doufám, že v budoucnu budou finančně podporovat gc.cz ti, kteří fórum používají nejvíce, protože nemají co dělat nebo tu provozují téměř chat.

Mohl bych se zkusit na vylepšení hledání podívat, jestli to půjde nějak rozumně převrtat. Ale asi až někdy v příštím roce, teď je to časově bez šance.

Pepa: Tím myslíš třeba omezení počtu příspěvků na osobu? Myslím, že by to pomohlo nejvíc

Zamykám téma, již tu není nic k řešení :expressionless: