Jelikož se zde hodně uživatelů jeví jako znalci čtyřlístku, nemohl by mě někdo poradit, ze kterého čtyřlístku pochází citát “Fifi kuky Ema má mísu”? Už mě to asi týden leží v hlavě, prohledal jsem všehny čtyřlístky, ve kterých jsem si myslel že by to mohlo být a nic…
hmmm, ja ty ctyrlistky akorat paroduju, v detstvi jsem je chvili cet, tento vyrok nekde v hloubi pameti mam, ale nevybavuju se z ceho to je.
Jelikož se zde hodně uživatelů jeví jako znalci čtyřlístku, nemohl by mě někdo poradit, ze kterého čtyřlístku pochází citát “Fifi kuky Ema má mísu”? Už mě to asi týden leží v hlavě, prohledal jsem všehny čtyřlístky, ve kterých jsem si myslel že by to mohlo být a nic…
hmmm, ja ty ctyrlistky akorat paroduju, v detstvi jsem je chvili cet, tento vyrok nekde v hloubi pameti mam, ale nevybavuju se z ceho to je.
hele neni to ten dil, jak hlidali deti v materske skolce. jen si nejak nemuzu vybavit nazev - detem vstup volny?
Podle mě to byl díl, kde utíkají v přestrojení a snaží se je dav dohonit, ale splynulo mi to s dílem o Lochnesce (ten to není tam je "Pán nerozumí - je cizinec").
Podívám se večer. Díky za tip.
Podle mě to byl díl, kde utíkají v přestrojení a snaží se je dav dohonit, ale splynulo mi to s dílem o Lochnesce (ten to není tam je "Pán nerozumí - je cizinec").
Podívám se večer. Díky za tip.
tak ten Detem vstup volny to taky neni. hmm, jinak “diky” za vytvoreni problemu. :)) ted mi to bude vrtat hlavou taky
Zakládáš čtyřlístkovskou cache?
No to je
fantastickej napad.
Zatim ne, ale jestli nema zajem nekdo jiny, tak me zacaly napadat detaily ;-)
No to je
fantastickej napad.
Zatim ne, ale jestli nema zajem nekdo jiny, tak me zacaly napadat detaily ;-)
Jestli ještě pořád hledáš ten čtyřlístek, tenhle web by ti mohl pomoct.
http://chrz.wz.cz/ctyrlistek/
Ahoj taky by to mohl být ten díl, ve kterém Bobík zbaští zmenšovací pilulky a změní se v mimino a pak musí papat kaši aby zase vyrostl ale název neznám je to něco novějšího ( možná podařené pilulky :-))) Čaukííí
Nespletli jste si web???
Což se tak přesunout s diskusí na: Alíka ??
o:-))))
huš, neruš. :)))
tady se resi zavazny otazky
Je to ctyrlistek Emir ma zelenou.
Jinak keska na tema ctyrlistku by byla super, at nejsem uplne OT.