CWG avatar nejde vložit

Chtěl jsem si vložit CWG jako avatar (stejně jako to má sobikovi), ale přestože jsem obrázek zmenšil na 100x100 o velikosti 3,1KB (je to v limitu), tak po nahrání se mi avatar nezobrazuje. Čím to může být a co s tím?

Díky za všechny rady

Jsou tam ještě další požadavky:

• v názvu pouze písmena a číslice
  • Povolený formát png a jpg

A máš to opravdu 3,1, ne 31, rozměr 100 x 100 pixelů?

mě to taky nešlo, pomohl rozměr 99*99px

Můj je 100x96 :-), takže taky ne "na hraně" :stuck_out_tongue:

Snažím se tam narvat obrázek 99x99 pixelů o velikosti 7,7KB se správným názvem i formátem :frowning:

Guraim: A co ta pomlčka v názvu?

Tu tam přidá image hosting u mě se to jmenuje cwg.jpeg (zkoušel jsem to i jako .jpg)

něco děláš blbě. mně ten tvůj obrázek jako avatar jde

Že dělám něco blbě je mi jasný, jen vůbec netuším co :smiley: Nemohl bys mi to magickým adminským zásahem nastavit prosím? :slight_smile:

skus vybrat obrázek a než dáš uložit skus zopakovat nahoře svoje heslo… :wink:

A nebo to nové heslo co předvyplní browser smazat.

Varianta smazat předvyplněné heslo i ho opsat znovu nefunguje…

tak to netušim :frowning:

Taky mi jednu dobu nechtěl fungovat avatar, ale pak jsem někde vyčetla, že se mam zkusit odhlasit a znova přihlasit a najednou to zazračně šlo

Odhlásit&přihlásit nefunguje. Zkusil jsem i smazat cookies a taky nee…

Ještě to zkusím z nějakých windows, pro případ že by to byl linux problém, ale to se mi nezdá…

teť sem měl pojmenovanej avatar: "razítko" a nešlo to nahrát… a když sem to přejmenoval "RAZTKO" tak se to nahrálo :wink: žeby to nebralo dlouhý písmena??? :wink:

Mám soubor jménem cwg.jpg

Zkusil jsem si Tvůj obrázek na chvíli vypůjčit včetně názvu a nahrát do svého profilu, a úplně v pohodě. Obrázkem to nebude..že by opravdu ten Linux?
PS. Proč máš na CWGčku jinej nick?

Jsme si chtěli udělat naše teamová CWG z Maxifóra, tak máme každý svůj nick a dohromady máme tato CWG :slight_smile:

HEURÉKA, plavcik to dokazal :smiley: Díky, díky a ještě jednou díky, zde lock.