Chtěl jsem si vložit CWG jako avatar (stejně jako to má sobikovi), ale přestože jsem obrázek zmenšil na 100x100 o velikosti 3,1KB (je to v limitu), tak po nahrání se mi avatar nezobrazuje. Čím to může být a co s tím?
Díky za všechny rady
Chtěl jsem si vložit CWG jako avatar (stejně jako to má sobikovi), ale přestože jsem obrázek zmenšil na 100x100 o velikosti 3,1KB (je to v limitu), tak po nahrání se mi avatar nezobrazuje. Čím to může být a co s tím?
Díky za všechny rady
Jsou tam ještě další požadavky:
A máš to opravdu 3,1, ne 31, rozměr 100 x 100 pixelů?
mě to taky nešlo, pomohl rozměr 99*99px
Můj je 100x96 :-), takže taky ne "na hraně" ![]()
Snažím se tam narvat obrázek 99x99 pixelů o velikosti 7,7KB se správným názvem i formátem ![]()

Guraim: A co ta pomlčka v názvu?
Tu tam přidá image hosting u mě se to jmenuje cwg.jpeg (zkoušel jsem to i jako .jpg)
něco děláš blbě. mně ten tvůj obrázek jako avatar jde
Že dělám něco blbě je mi jasný, jen vůbec netuším co
Nemohl bys mi to magickým adminským zásahem nastavit prosím? ![]()
skus vybrat obrázek a než dáš uložit skus zopakovat nahoře svoje heslo… ![]()
A nebo to nové heslo co předvyplní browser smazat.
Varianta smazat předvyplněné heslo i ho opsat znovu nefunguje…
Guraim napsal/a:
Varianta smazat předvyplněné heslo i ho opsat znovu nefunguje…
tak to netušim ![]()
Taky mi jednu dobu nechtěl fungovat avatar, ale pak jsem někde vyčetla, že se mam zkusit odhlasit a znova přihlasit a najednou to zazračně šlo
Odhlásit&přihlásit nefunguje. Zkusil jsem i smazat cookies a taky nee…
Ještě to zkusím z nějakých windows, pro případ že by to byl linux problém, ale to se mi nezdá…
Guraim napsal/a:
Odhlásit&přihlásit nefunguje. Zkusil jsem i smazat cookies a taky nee…Ještě to zkusím z nějakých windows, pro případ že by to byl linux problém, ale to se mi nezdá…
teť sem měl pojmenovanej avatar: "razítko" a nešlo to nahrát… a když sem to přejmenoval "RAZTKO" tak se to nahrálo
žeby to nebralo dlouhý písmena??? ![]()
Mám soubor jménem cwg.jpg
Zkusil jsem si Tvůj obrázek na chvíli vypůjčit včetně názvu a nahrát do svého profilu, a úplně v pohodě. Obrázkem to nebude..že by opravdu ten Linux?
PS. Proč máš na CWGčku jinej nick?
plavcik napsal/a:
Zkusil jsem si Tvůj obrázek na chvíli vypůjčit včetně názvu a nahrát do svého profilu, a úplně v pohodě. Obrázkem to nebude..že by opravdu ten Linux?
PS. Proč máš na CWGčku jinej nick?
Jsme si chtěli udělat naše teamová CWG z Maxifóra, tak máme každý svůj nick a dohromady máme tato CWG ![]()
HEURÉKA, plavcik to dokazal
Díky, díky a ještě jednou díky, zde lock.