CWG - je vhodné dát cizí z něaké keše vyzvednutý CWG do mnou navštívené keše?
Otázka je jasná a ted babo rad:)
Osobně mi to příliš vhodné nepřijde, ale zeptám se raději zkušenějších, jak se oni k tomu staví
Já myslím, že je to jedno, nicméně kouzlo CWG je podle mě v jejich sbírání, takže já když někde nějakou najdu, už ji nikdy nevydám ![]()
CWG jsou, podle mého, určeny primárně na tvoření sbírek. A pokud já někam CWG vložím, tak do keše, která se mi líbila a nechávám ho tam s tím, že si ho vezme kačer - sběratel CWG. Nechtěl bych, aby moje CWG končily při výměnách někde v keších u kterých jsem nebyl. Nebo aby byly vkládány do nepodařených keší. To bohužel již neovlivním.
CWG je jakási vizitka, která říká: byl jsem tady (a líbilo se mi). Ale jak to vidíte se vkládáním CWG do tématicky laděných keší? Třeba do keše speciálky na pivní tácky, karty atp., tam jsem CWG nedával.
No CWG je pro sbírání, tedy vezmu si ho jako jiný předmět na výměnu, tedy za CWG dám ideálně svůj (plánujeme ho tento rok) nebo něco jiného, stejně pěkného a hodnotného.
Diky za nazory, GWC je fakt asi vhodny predevsim pro sberatelske ucely
Ale pokud je nesbíráš, proč je neposunout dál? Třeba se dostane ke vzdálenějším sběratelům, kteří by na něj jen těžko narazili.
Mám stejný názor. Sám vlastní CWG nemám, ale sbírám pouze ty, které naleznu v cache (neměním na eventech a podobně). Pokud bych měl nějaký dvakrát, tak ho klidně umístím do cache, kde třeba ještě vlastník CWGčka nebyl. Stejně tak si neponechávám CWG, které mají osobní trackovací číslo (například CWG Miona a Malehavranice).
Dobrý den, taky poprosím o radu či názor.
1 Chceme si založit první kešku, a dát do ní do začátku 3ks cwg plus nějaké ty drobnosti. Myšleno tak, že první tři sběratelé cwg si smlsnou, a né jen první.
2 Pak nás taky napadlo, že si jeden cwg přilepíme napevno do víčka kešky, aby si všichni návštěvníci naší keše mohli cwg prohlédnou a uložit naše logo do paměti.
Je to špatně ? Je to ujetý ? Co vy na to ?
Moc dík
Tak rozhodne to nejni špatný nápad, ale já osobně bych tam misto toho CWG dal jen samolepku se stejnym logem jako mas na CWG, ucel to splni stejny a usetris CWG a take by se mohl nekdo pokouset ten CWG od toho vicka odlepit, samolepku snad nikdo odlepovat nebude. Dost casto se na kesku stejne umistuje nejaka nalepka s popisem kesky, takze bych logo s CWG dal rovnou na ni.