prosim poradte proc mi nejde propojit profil GS a na svet GC
pise mi to tohle
Na geocaching.com bylo nalezeno vice uzivatelu
Uzivatel pelik byl nalezen pod ID 1db97d2b-97ba-46dd-a84f-18bfdad46ca3
Zpráva nebyla odeslána
prosim poradte proc mi nejde propojit profil GS a na svet GC
pise mi to tohle
Uzivatel pelik byl nalezen pod ID 1db97d2b-97ba-46dd-a84f-18bfdad46ca3
Zpráva nebyla odeslána
nikdo nevi cim to je?
napiš cz.nemovi…
Mám taky problém, nejde mi propojit účet na svetgc s gc.com, hlásí mi to:
Nepodarilo se najit uzivatele Entita na geocaching.com
Zpráva nebyla odeslána
Neporadil by někdo, co s tím? Gc.com mi nijak nehlásilo, že by nás bylo víc uživatelů se stejnou přezdívkou ![]()
me to dela to same.
Psal jsem Nemovi, napsal ze se na to koukne ale je to asi 3 tydny a nic
A jste si jistí, že vám chodí správně maily od Zeměmluva ?
Pošlete si odtud testovací mail sami sobě a jestli vám nedorazí tak nejdřív pořešte tuhle záležitost ![]()
Jak to myslíš přesně, od Groundspeaku? Dostávám zprávy jako owner i zprávy o předmětech ve watchlistu. Stačí mi to k ověření nebo myslíš ještě nějakou další možnost nechození zpráv?
P.S.: ono mi to píše, že zpráva nebyla odeslána, tudíž bych ani nečekala, že dorazí.
V minulosti se stávalo, že chyba byla právě v komunikaci GC.com a některých poštovních serverů - často pak stačilo založit si gmail.com, nastavit si ho u Zeměmluva, znovu verifikovat GC.com a násdleně si tím vyřešil i problém s připojením nicku a následně i CWG do katalogu.
Ahoj, verifikovat email myslis nekde v gmailu? nebo si znova poslat validacni kod od GS? Jinak me vse od nich chodi jak ma.
Zatím jsem vůbec neměla problém, že by mi nějaký mail nepřišel, procházela jsem to i zpátky. Ale tím, že založím nový na gmail.com nemůžu nic zkazit, uvidí se hned.
Tak bohužel, problém trvá i s adresou na gmail.com. Jak říkám, s maily od Zeměmluvu jsem problém neměla, používám server centrum a fungovalo to i v době, kdy tu běžela diskuze o seznamu.
Každopádně Preseka díky za možnost k nápravě.
Pořád to píše stejné hlášení, že bylo nalezeno více uživatelů Entita a proto mi mail nebyl odeslán…
Psala jsem už cz. nemovi, tak uvidíme, jestli najde chvilku a koukne, co je problém. Nemám spěch ze dne na den, ale fakt se zdá, že něco nešlape.
Ahoj, koukal jsem na http://www.svetgc.cz/ na forum a je nas tam vic se stejnym problemem ale zadna odezva ![]()
aha, ahoj, díky za info, tak to dávám k ledu, asi adminové nemají zrovna kdy to řešit, ale jestli je nás víc, ono na to nakonec dojde.
Správce katalogu nebo chceš-li admin stránek SvětGC je jenom jeden a je jím kačer CZ.Nemo ![]()
Vzhledem k tomu, že zatím nepřidal do katalogu nově zařazená CWGčka z 21. 10. tak má asi momentálně jiné starosti ![]()
Ale neměj obavu on se na to jistě podívá. Živého jsem ho viděl ještě v sobotu v Plzenci tak mu dopřej také jiné aktivity ![]()