Ahoj cacheri,
CWG jsou šťastně doma, otázkou je, co teď s nima, když došly až po eventu. Prosím kdo má zájem o tyto CWG tak nechť mě prosím kontaktuje přes GC profil a domluvíme se na předání či přepravě.
Tak uz jste z mekky EU doma? Hlasim se jako prvni, brnknu a domluvime se…
Jinak mikulasky event nechystame… nejak toho mame momentalne az nad hlavu… ani na eventy se bohuzel moc nechystame, protoze proste neni cas. Mozna pojedem do olomouce na zviratka, ale to jsme byli loni… mozna deskove hry… uvidime jeste. jinak CWG nechci menit, nesbiram to, takze leda koupit (10kc/ks + postovny - dobirka nebo platba predem na ucet-nevim co vychazi levneji) nebo zaukolovat kamarada aby se pro CWG stavil kdyz pojede kolem vyskova… premysleli jsme zalozit kvuli tomu pixlu s pokladnickou ale aby nam ji nekdo nechodil vykradat B) )
Ahoj lidi - tak jsem se dnes konečně dostala k tomu rozesílat CWG (omlouvám se, do teď jsem měla jaksi jiný důležitější starosti). Prosím ty co si o ně napsali, aby mi poslali přes profil svou adresu + počet (je mi fakt zatím jedno kolik jich chcete, je jich stále hodně). Preferuju poslaní částky 10 kč/CWG + 10 Kč pošta na účet 86-4187080247/0100 se zprávou pro příjemce: vaše přezdívka. Nebo pokud se domluvíme jinak tak na mou adresu poštou. Během tohoto týdne rozešlu CWG poštou. Hlavně se mi připomínejte… jsem hlava děravá, ale teď když je mám po ruce tak rovnou píšu obálku a posílám.. díky za pochopení.
Ahoj, domlouvali jsme se na třech kusech a co se týče předání, tak třeba z ručky do ručky.
Ušetříme papírování. Zdraví Roman
Pořád mám doma slušnou zásobu těchto koleček. Se všemi co mi psali počítám, CWG odeslány minulý týden, ale nemůžu si momentálně zkontrolovat stav na účtu
Na žádný event se zatím nechystám ![]()
Pokud ještě někdo chcete odkoupit tak budu jedině ráda. Neměním - fakt to nesbírám ![]()
CWG jsen si objednal 3 nejlepší je pro mě osobní převzetí.Jak pojedu okolo tak bych se ozval .Díky
Ahoj, taky jsem si jedno objednal, pristi patek kolem 18.00-19.00 (18.12.) jedu pres Vyskov, tak neni problem se domluvit.