Snad je jasné, že když CWG vložíš jako MIMO katalog, že k němu obrázek můžeš přidat. Musíš ho ale mít někde na webu tak, aby se dal udělat odkaz přímo na ten obrázek. Takže asi z Googledisku, Dropboxu, Rajčete to nepůjde (pokud někdo víte že to jde, napište, já to nepoužívám). Nejjednodušší je, pokud máš prostor někde na webu, možná ho máš a nevíš o tom. Např. k mailu na Seznamu dávali automaticky něco prostoru na sweb.cz, k mailu na Volném závratných 10MB, což mě stačí na statistiky a na spoustu skenů CWG by to stačilo taky. Na wz.cz ti dají prostoru spoustu, ale chtějí abys tam provozoval stránky s jejich vkládanou reklamou, jinak ti to zruší (možná, asi nezruší, ale jisté to není). Na tyto weby ale musíš vkládat většinou přes FTP. To není problém, umí to třeba i Total commander, FileZila a spousta dalších. A weby mívají i vlastní rozhraní na vkládání souborů. Ale pokud myslíš galerii na Groundspeaku, asi by to šlo taky, tam se obrázky nikdy nemažou. Třeba je dát do galerie k nepublikovanému listingu. Nebo je pak i smazat, odkaz na ně funguje pořád, jen pokud ho ztratíš, už ho nenajdeš. Odkazy na fotky na GS jsou ale dost ošklivá hausnumera.
Díky moc za rady. Že to budu muset dát na web jsem věděl, ale díky za upozornění na Sweb. Jen jsem si bohužel nevšiml toho nastavení URL v CWGListu :unsure: To se omlouvám.
A do původního vlákna jsem nepřispěl, protože mi ho vyhledávač nepředhodil. I když mi to bylo divné, že by tu něco takového nebylo.