CWGs, Wood Geocoins Pro - android

Představujeme vám naši novou aplikaci CWGs, Wood Geocoins, určenou pro geocaching.

Co nabízí?

1. Svoji databázi stále při sobě bez nutnosti připojení k internetu, ať jsi kdekoliv!

2. Stále aktualizované oficiální databáze.

3. Import a export oficiálních či vlastních databází.

4. Podporu světových wood geocoinů (ceg, cle, cwg, seg, sle, swg).

5. Automatické označení série.

6. Možnost vyfocení xWG a následné zařazení do sbírky.

7. Dvojjazyčné prostředí (čeština, angličtina).

8. Nastavitelný vzhled aplikace (barevné prostředí)

Těšíme se na vaše reakce!

S pozdravem, A#sharp team

STAŽENÍ APLIKACE PRO ANDROID

01CZ.png02CZ.png03CZ.png04CZ.png011CZ.png022CZ.pngCZ.png

Hezke, ale cena bratru 143,- Kc mi pripada hodne prestrelena…

lol, 143,- :smiley: člověk aspoň hned ví, za jakým účelem byla vytvořená..

gwg.gcm je lepší, hezčí a zadarmo

Smazáno, nemluvil jsem o mobilní verzi, sorry. :-)

Vida, jsem ani nevěděl, že má cwg.gcm mobilní aplikaci...a za 19kč "pro" verzi...tak jsem si ji rovnou zaplatil (pozval ho na pivo), podpořil autora a vytvořil mu úsměv na tváři

Hlavní rozdíl mezi naší app a ostatními app je OFFLINE databáze uložená v mobilním zařízení. I v momentě, kdy se nemůžete připojit na internet (což u jiných podobných app musíte, jakmile chcete přidávat, ...) svoji db vidíte, můžete editovat, přidávat, ....Nejste závislí na připojení a to ani v cizině.

V momentě, kdy požadované kolečko není zavedeno v db a vy si jej na místě potřebujete přidat, jednoduše si jej vyfotíte a zařadíte a to velmi jednoduše a bez nutnosti připojení k internetu, což jak všichni víme, v lesích opravdu moc nebývá dostupné.

Oficiální db pro vás udržujeme aktualizované a vždy se o nich dozvíte. Záleží pak na vás, kdy provedete synchronizaci a aktualizaci.

A#Sharp team

lol, 143,- :D člověk aspoň hned ví, za jakým účelem byla vytvořená..

Dnes existuje spousta serverů a k nim vytvořeních mobilních app, které jsou založené na "dobrovolnosti". Velmi často se ale právě proto stává, že přestávají být udržované, aktualizované a za nějaký čas i funkční. Již není chut tomu věnovat spousty volného času.

My se touto cenou zavazujeme k tomu, že vše bude udržované, na chyby budeme pružně reagovat a budeme se snažit vycházet vstříc uživatelům a jejich nápadům. Zkrátka, že nenecháme aplikaci ve finále žít vlastním životem.

Nikoho nenutíme aplikaci zakupovat. Naopak DOPORUČUJEME vyzkoušet nejdříve DEMO verzi, která je omezena pouze v počtu uloženích xWG.

A#Sharp team

Touto cenou byste se měli zavázat, že najmete schopného grafika ať aplikaci zkrásnější. Ještě furt to vypadá jako dětské omalovánky.

Jinak k tomu ukládání koleček do databáze v lese... Nevím jak jiní, ale zadávám cwgčka až po zalogování keší doma přímo do geogetu. Potom synchronizuji s webem a následně aplikací v telefonu. V telefonu mi slouží aplikace pouze ke kontrole zda kolečko již náhodou nemám. Nedělal bych si moc velké iluze o kolečkách v keších. Je jich tam velice poskrovnu.

Takhle pro mě ušetřené peníze za tuto apku raději pošlu HaLuMovi jako poděkování za báječný geoget  :)

P.S. Navíc duplikujete vlákno, který už tu je. Spíš si zde zaplaťte inzerci.

Tak apku co jsem stáhnul, podle všeho taky pracuje offline k nahlížení. A platit o 120,- víc, protože budu moct cwg do databáze přidávat, je hloupost :) sice se k něčemu zavazujete, ale tuhle cifru vám zaplatí max pár lidí. Nevím, kdo u vás dělal ekonomii, ale bylo by mnohem lepší nastavit cenu shodnou s konkurencí. Ted vám dá 143,- pár lidí, takových 20,- by dalo už mnohem víc, protože v tom vidí právě třeba "jen" to jedno pivo a těch 143,- získáte vícekrát.

3. Import a export oficiálních či vlastních databází.

Chápu to dobře, že pokud si někde dělám vlastní databázi CWG - např. na http://cwg.gcm.cz/ , že mohu odtamtud převést svojí databázi do téhle aplikace?

Pokud ano, tak do toho asi půjdu, protože mobilní verze k cwg.gcm.cz se mi odmítá v mobilu synchronizovat. Bohužel jsme zatím ani s autorem aplikace nepřišli na to, proč tomu tak je.

Edit: Aha, tak i tady mám smolíka:

Vyžaduje Android
2.3 a vyšší
A já mám jen 2.2.  :wacko:

No, asi zůstanu bez evidence CWG v mobilu... :(

Aplikace je nyni za akcni cenu!

Nevahejte a stahujte.V blizke budoucnosti do ni chystame vychytavku v podobe scanningu kolecka a automatickeho vyhledani a zarazeni = jen vyfotite a vse ostatni se udela za vas ;-))

APP zde:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asharp.android.CWGs&hl=cs

S pozdravem, A#Sharp team

Upřímně řečeno, moc se mi nelíbí, že je tohle fórum využíváno jako reklama. Pokud chce autor reklamu na komerční produkt, měl by si zaplatit jako jiní.

Tak jsem ji za akční cenu testnul a nevím, kde udělali soudruzi chybu :) databáze se stahuje, stahuje, obrázky rozbalují a v 90% procentech to zahlásilo chybu pro nedostatek místa...což je divné, v telefonu mám 110Mb a na SD ještě víc. Když chci databázi znovu zaktualizovat, tak se tváří, že je vše v pohodě a aktualizuje mi jen nějaké 1 cwg...no a po kliknutí na "moje xwg" vzduchoprázdno :) Možná by bylo také supr, když by šla aplikace přesunout na SD a snad se databáze nestahuje do interní paměti telefonu, ty jsou jak jak je známo titěrné. Tak snad tu přistane nějaká ta podpora :)

Tak jsem ji za akční cenu testnul a nevím, kde udělali soudruzi chybu :) databáze se stahuje, stahuje, obrázky rozbalují a v 90% procentech to zahlásilo chybu pro nedostatek místa...což je divné, v telefonu mám 110Mb a na SD ještě víc. Když chci databázi znovu zaktualizovat, tak se tváří, že je vše v pohodě a aktualizuje mi jen nějaké 1 cwg...no a po kliknutí na "moje xwg" vzduchoprázdno :) Možná by bylo také supr, když by šla aplikace přesunout na SD a snad se databáze nestahuje do interní paměti telefonu, ty jsou jak jak je známo titěrné. Tak snad tu přistane nějaká ta podpora :)

Dobrý den,

v současné době se databáze stahuje a rozbaluje do úložiště, které systém nabídne coby externí; u telefonů, které obsahují kromě klasické "externí" karty ještě interní úložiště, které se tváří navenek také jako karta, bývá nabídnuto bohužel právě toto interní úložiště. Tak se nejspíš stalo i ve vašem případě. Google neposkytuje standardní způsob jak se dostat z aplikace na sd kartu v takovém případě (resp. poskytuje, ale až od verze systému 4.4); v současné době pracujeme na řešení kterak toto zpřístupnit na co největším počtu telefonů, neboť v tomto ohledu se každý telefon chová jinak ).

Aktualizace jsou na našem serveru uloženy ve formě zip souborů (momentálně 3 kusy), každý z nich se nejprve stáhne, poté rozbalí a nakonec smaže, i když není rozbalen zcela; proto to vypadá, že v paměti je místa dost, nicméně po stažení zip souboru nezbývá již mnoho místa pro jeho rozbalení.

Předpokládáme, že jste si před zakoupením a stažením plné verze vyzkoušel Lite verzi, jak o několik přístupů výše doporučujeme, můžete tedy místo uvolnit smazáním této Lite verze a příslušných adresářů v úložišti. Cesta je následující: Úložiště\asharp\, v tomto adresáři je možné vidět data nainstalovaných aplikací od nás. Smažete-li Lite verzi aplikace CWGs, mělo by být v paměti dost místa pro aktualizaci plné verze aplikace.

Kliknutím na Moje CWG se vám zobrazí CWG, která jste vložil do aplikace. Vzhledem k tomu, že se jedná o novou instalaci, tak jste tam nejspíš ještě žádná nevložil, proto ono zmíněné "vzduchoprázdno"

Děkujeme vám za zakoupení, za reakci i za trpělivost, v nejbližší době se pokusíme problém s ukládáním na kartu vyřešit a budeme vás informovat.

S pozdravem A#Sharp Team

Bylo by dobré, aby databáze fungovala z SD karty. A také by bylo dobré, v případě ztráty mých uložených cwg v aplikaci, aby byla aplikace nějak propojena s online databází, nejlépe s cwg.gcm.cz, aby to tam člověk nemusel znova zadávat růčo. Každopádně díky za reakci.

...propojena s online databází, nejlépe s cwg.gcm.cz

No ona tam je moznost manualniho importu a exportu. Bohuzel jen .csv a ten je navic jiny, nez leze z http://www.svetgc.cz/cwg/collections/my/link nebo http://cwg.gcm.cz/users/export/ , takze se te bez dalsi rucni upravy neobejde. Lepsi by bylo XML ve formatu svetgc.cz, ktere podporuje i cwg.gcm.cz. A uplne idealni online export a import techto webovych aplikaci. U cwg.gcm.cz je situace navic zjednodusena existenci API http://cwg.gcm.cz/cwg-main/api/

Dobrý večer,

děkujeme za konstruktivní připomínky, jsme rádi, že si i zde aplikace nakonec našla i své příznivce. V nejbližší době vyjde aktualizace, ve které již bude možné hned po instalaci aplikace zvolit, do jakého úložiště se mají data stahovat, to půjde změnit i později za chodu, tedy i u vás, kteří jste si již aplikaci nainstalovali. Zapracujeme i na exportu a importu. Co se komunikace s cwg.gcm.cz prostřednictvím API týče, to je také časem v plánu.

Ještě jednou děkujeme!

Váš A#Sharp Team

No až bude komunikovat s cwg.gcm.cz, bude to zajímavé :) zatím ji nechám spát, ťukat se mi do ní celá kolekce moc nechce :)