Nechystáte se někdo v sobotu na tento event? Pojedu cyklovlakem z Brna v 7:23, tak bych přivítal nějakou společnost ![]()
No, pokud nebude moc hnusný počasí, tak chystáme 2 z Blanska přes Brno. Ale o cyklovlaku v 7:23 jsem zatím nic neslyšel ani nevygůůůglil !?!
Ani KUDRNA.CZ nic. Máš nějaké info?
Řekl bych, že tím cyklovlakem myslel standardní osobák se zjednodušenou přepravou kol.
Ano, přesně tak
Hledat v jízdních řádech, ne na Google ![]()
Jen tak mimochodem jak se nasatvuje idos na cyklovlaky?:@
Idos to neumí. Můžeš ale použít německý jízdní řád na www.bahn.de, ten pokrývá prakticky všechny vlaky ve střední Evropě. V detailech pak zaškrtneš políčko Fahrradmitnahme.
By na tom mohla nějaká zodpovědná osoba zamakat. Všude je to samá reklama na kola a nakonec nic. Dík.
To mě jaksi nenapadlo, neboť ten vlak je v Břeclavi 8:34 (Podivín 8:22). Tedy cca ještě přes 5 km cyklotransportem od Lednice.
A registrace na event je na náměstí 8:30 – 9:00.
Měl jsem vyhlídnutý předchozí, byť s dojezdem o půl osmé.
V tom nevidím problém. Už tak je to na dost časné vstávání, natož spát ještě o hodinu míň a pak tam hodinu civět ![]()
Taky mám vyhlídnutý ten vlak s dojezdem o půl osmé. Eventuálně si ještě před dojezdem do Lednice odlovím tu kešku v Podivíně. Já tedy pokud nebude vyloženě lejt jako z konve jedu v 6:08 z Lesné. Takže se budu těšit na případnou společnost.
Dobrá, ukecali jste mě ![]()
Doufám že nezaspím, asi bych to viděl taky na tu Lesnou v 6:08 (z Brna pak odjíždí v 6:22). Poznáte mě podle ještěrky na zadním blatníku ![]()
Jupiii, on taky nekdo jede vlackem
V 6 rano .. neni to trochu prehnane? Ja si pojedu 7:23 z nadru. Pripoji se nekdo?
Pár záběrů z akce:
http://www.youtube.com/watch?v=VxeYuSarG8c