Da se sehnat ferrari geocoin?

Googlila jsem a nalez zadny. Predstavovala bych si na nem znak ferrari nebo formuli. Dekuji za odpovedi.

Google ani ebay nic nenašel, takže předpokládám, že takový ještě není. Možnost je si udělat TB se znakem (pokud nechceš coin do sbírky, ale na vypuštění do světa).

Záleží na tvé představě. Geocoin s formulí (?) myslím existuje. Otázka je, zda by splňoval tvé přestavy o vzhledu.
Podle popisu se takovéhle věci nedají vždy vyhledat, protože v textu nemusí být hledáné slovo vůbec uvedeno.

Včera jsem hledal nové coiny a nikde jsem nic podobného nezahlédl. Ví někdo kde koupit ten Megacoin?

Co třeba tady? :wink: http://geocacheshop.cz/index.php?page=shop.browse&category_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=26

Super. Díky. Objednáno.

Nemáš zač :wink: Taky jsem nad ním přemýšlel, ale kdo by se s ním tahal :smiley: Ale už jsem měl tu čest ho držet v rukou na GeoJeseníkách… pěknej macek B)

Za těch 850,-? Normálně stál kolem 30USD na geoswag.com. Tam jsem ho kdysi kupoval.

To je rozdíl asi jen tří stovek bez poštovného které u takhle těžkého coinu taky asi malé nebude.

Když jsem ho kupoval, vyšel mě tuším tenkrát v přepočtu na 580,- včetně poštovného. Na našich shopech nakupuji vyjímečně (poslední dobou vůbec). Kromě domácích geocoinů vlastně jenom přeprodávají to co můžeš v zahraničí koupit přímo.

Třeba Porsche 911 jsem viděla na worldcaching.com