Hledají se jakési kůly s kódy. Vypadá to, že nejsou zaměřené přesně a je třeba hledat podle fotohintu nebo slovního popisu. Okolo "některých" jsou prý do 300m ukrytí nějací plyšáci. To by mohl být docela dobrý tréning BF.
Tohle (stopu yetio a větu chyť yetiho než chytí on tebe) jsme včera viděli v parku, sem si hned říkal vo co go… ale 300m je fakt HODNĚ velkej okruh na BF.
Působí to na mě příliš komerčně :@. Všude samé Škoda, Škoda, Škoda! Tu reklamu si mohli odpustit. A ten úvodní obrázek. To je návod k protiprávnímu jednání.
a já si v úterý říkal co to kurnik je a že bych to mohl jakože ze srandy po těch stopách v parku jít…ale nakonec jsem usoudil, že je to jen reklama k nějakýmu shopu..a ono prd.-)
Mně se to líbí, rozhodně zajimavé reklamní využití rychel se rozvíjející a u nás populární GPS technologie.
Komerční to prostě je, protože si to dělá Škodovka za svoje prachy a hlavně proto aby se zviditelnila, tak nad tim nelamentujte.
A křičet, že je umělá upravené a nereálná reklamní fotka je návod k něčemu … co už stejně dávno ale ne tak hezky dělají špatní houbaři, pejskaři i kačeři … je podle me přeháňka.
Povinné to neni a furt je lepší když budou lidi brouzdat repuliku kvuli nejakejm kodum nez aby sedeli u zlatých obloučků a cpali se hranolkama.
ba ne, yeti je totiz nejspis nadcasovy prototyp, ktery rezim ulozil k ledu - takze tenhle tam stoji uz setsakra dlouho - pekne pres 60 let, ze uz stacil nahusto zarust stromama
tak komerční to asi bejt má né? V tom případě si to pochopil správně.
Ale nevim co je na tom obrázku protiprávního???Nebo patříš k lidem co potřebují navody : nestrkejte dítě do mikrovlnky … pozor káva je horká …
:o
Yetti vypada jak Osklivka Yetti nebo jak se jmenuje ten serial
Rovnez jsem si vsiml na chodniku vyobrazenych napisu, az ted vim, k cemu to je. Na jednu stranu, proc ne. Alespon si lidi daji kratkou prochazku. Ale kdyz se na to divam zase jinak, urcite by se mi nechtelo davat k dispozici sve telefonni cislo (pro dalsi marketingove ucely) a pak jeste posilat zpravy…ktere prinejmensim tu "vyhru" dokazi pekne zaplatit.
Dovoluji si souhlasit s Dáinem :D. Jen seďtě pěkně u hranolků a necourejte nám v přírodě. Do přírody chodíme kochat se přírodou a ne koukat se na davy lidí :D;).
Přijde mi to taky jako dobrý nápad, ale bohužel ty výhry jsou dosti o ničem, připomíná to Foglarovo "stateční zachránci mého syna, za odměnu si můžete půl hodiny hrát s naším psem".. Pro zábavu si ale alespoň 3 nejbližší kůly nějak odlovím (Hády, Kateřinky a Landštejn). Registrace mi nevadí, posílání SMS už ale ano, mám k tomu fakt odpor. Navíc je to dost nesmysl, když se odevzdávají hrací karty, nemá šaškování s SMS žádný důvod, a mohlo by být volitelné.