Další hledací hra - Chyťte si Yetiho

Mrkněte http://www.mujyeti.cz/

Hledají se jakési kůly s kódy. Vypadá to, že nejsou zaměřené přesně a je třeba hledat podle fotohintu nebo slovního popisu. Okolo "některých" jsou prý do 300m ukrytí nějací plyšáci. To by mohl být docela dobrý tréning BF.

Tohle (stopu yetio a větu chyť yetiho než chytí on tebe) jsme včera viděli v parku, sem si hned říkal vo co go… ale 300m je fakt HODNĚ velkej okruh na BF.

Hm, to bude v lesích zase prasodrajfkařů :@ Logo a pořadatel mluví za vše.

Pro zajmce kdo chce najit dalsiho Yettyho, tak jeden bydli v Pribyslavi (Yetty002), ten jim na mape chybi :smiley:

I když se zjevně jedná o studiovou fotku, majitel reklamního vozidla SPZ 9SO 6036 by měl už z principu být vyzván k "podání vysvětlení" B)

Působí to na mě příliš komerčně :@. Všude samé Škoda, Škoda, Škoda! Tu reklamu si mohli odpustit. A ten úvodní obrázek. To je návod k protiprávnímu jednání.

a já si v úterý říkal co to kurnik je a že bych to mohl jakože ze srandy po těch stopách v parku jít…ale nakonec jsem usoudil, že je to jen reklama k nějakýmu shopu..a ono prd.-)

Mně se to líbí, rozhodně zajimavé reklamní využití rychel se rozvíjející a u nás populární GPS technologie.
Komerční to prostě je, protože si to dělá Škodovka za svoje prachy a hlavně proto aby se zviditelnila, tak nad tim nelamentujte. :slight_smile:
A křičet, že je umělá upravené a nereálná reklamní fotka je návod k něčemu … co už stejně dávno ale ne tak hezky :wink: dělají špatní houbaři, pejskaři i kačeři … je podle me přeháňka.
Povinné to neni a furt je lepší když budou lidi brouzdat repuliku kvuli nejakejm kodum nez aby sedeli u zlatých obloučků a cpali se hranolkama.

ba ne, yeti je totiz nejspis nadcasovy prototyp, ktery rezim ulozil k ledu - takze tenhle tam stoji uz setsakra dlouho - pekne pres 60 let, ze uz stacil nahusto zarust stromama :smiley:

dovolil bych si nesouhlasit, kdyby sedeli vsichni pekne u hranolku a kurat, nebylo by v prirode tak narvano :smiley:

tak komerční to asi bejt má né? :wink: V tom případě si to pochopil správně.
Ale nevim co je na tom obrázku protiprávního???Nebo patříš k lidem co potřebují navody : nestrkejte dítě do mikrovlnky … pozor káva je horká …
:o

Je to komercni, ale po dlouhe dobe mam zase FTF na jednom Yetim :smiley:

Počkejte, Geocaching.com snad není komerční?!?

A co má hledání yetiho společného s Geocaching.com?

Hlavní výhra: zapůjčení osobního automobilu Škoda Yeti od 11. 11. 2009 do 06. 04. 2010.

Pobavilo… Jinak ty souřadnice jsou údajně přesné, fotohinty jsou primárně pro lidi bez GPS.

Yetti vypada jak Osklivka Yetti nebo jak se jmenuje ten serial :slight_smile:

Rovnez jsem si vsiml na chodniku vyobrazenych napisu, az ted vim, k cemu to je. Na jednu stranu, proc ne. Alespon si lidi daji kratkou prochazku. Ale kdyz se na to divam zase jinak, urcite by se mi nechtelo davat k dispozici sve telefonni cislo (pro dalsi marketingove ucely) a pak jeste posilat zpravy…ktere prinejmensim tu "vyhru" dokazi pekne zaplatit.

Dovoluji si souhlasit s Dáinem :D. Jen seďtě pěkně u hranolků a necourejte nám v přírodě. Do přírody chodíme kochat se přírodou a ne koukat se na davy lidí :D;).

Po meste je spoustu Yeti tlapot.
Pusobilo to na me ze musi byt vsude kolem na sidlisti.

Kouknu na mapu. A on nejblizzsi koliiik je 8 km a druhy asi 15 km.

Navic pro me temer neodlovitelna zalezitost. Bez hraciho formulare stale u sebe a tuzky nemozne. Ja mam nekdy problem mit u sebe cokoli co pise.

• navic SMS. Nerad posilam SMS zbytecne. Pozorovanim jsem zjistil ze to stoji penize.

Ale libi se mi ze nekdo prisel na originalni napad. Takze celkove chvalim.

Přijde mi to taky jako dobrý nápad, ale bohužel ty výhry jsou dosti o ničem, připomíná to Foglarovo "stateční zachránci mého syna, za odměnu si můžete půl hodiny hrát s naším psem".. Pro zábavu si ale alespoň 3 nejbližší kůly nějak odlovím (Hády, Kateřinky a Landštejn). Registrace mi nevadí, posílání SMS už ale ano, mám k tomu fakt odpor. Navíc je to dost nesmysl, když se odevzdávají hrací karty, nemá šaškování s SMS žádný důvod, a mohlo by být volitelné.