Tak jsem pořád vyhlížela, tu Tvojí třístovku, abych byla prvním gratulantem a Ty si ji zaloguješ v jednu po půlnoci, to jsem vážně už umřela. Tak Ti posílám gratulaci i tudy (i když osobní na eventu už proběhla). Hodně trpělivosti, nápadů, družic a těším se na další kešky typu Toulovce. Díky a těším se na nedělní dobrodružství.
Dane, ty lumpe tajemnej, a necekneš včera ani slůvko, co ? Tak chlape, at ti to kešuje dál aspon tak dobře jako dosud a máš brzy vybranou Českou republiku stejným dílem jako Maroko :-))) !!!
Taktéž gratuluji. Jsem se divil, že jsi včera seděl tak tichounce v koutku a teď je mi to jasný. Ty jsi se celou dobu bál, aby se to neprofláklo, že jo? :-)) Takže ještě jednou gratuluji a přeji hodně zábavy u tého pixlování.
Ticha voda nejen brehy mele, ale i setri na panacich pro pripadne gratulanty :o))). Prijimat gratulace online a nasucho to nic nestoji :oP
Preju plny signal a pohodu do dalsich ulovku!
Dane i my Ti samozřejmě gratulujeme! Už jsme spolu měli tu čest u jedné keše, kde jsi se marně ukrýval při logování. Tak ať Tě satelity provázejí… :o)
se zapalem, s kterym dan pred pulnoci vyrazi na ftf 25km daleko :), tu bude brzy dalsi stovka zarezu. gratulujeme a tim spis, ze nalovit 300 mimo prahu da o hodne vesti praci.
300 z místa.To je super že to takhle lítá a hledá.Tak ať se daří i v následujících.