Přeju mnoho dalších FTF, jakož i ostatních bláznivých zážitků ve druhé půlce milenia. Na Tvou počest si konečně zajdu pro výsledky vyšetření - diagnozu už znám a na dlouho se před tím utéct stejně nedá.
Skvele !! Moc gratuluji a preji porad pohodu a porad neco objevneho na toulkach za GC.
Dane, velká gratulace !! Ted už je nejbližší zajímavější číslo tisícovka, co ?
Take se pridavam a preju hodne krasnych chvil s geocachingem.
supr, Dane, tak sa Ti to este cez vikend podarilo :))) Chlape, Ty si tomu uz tiez poriadne prepadol, tak nech sa dari aj dalej :)))
Je fakt, ze muj prvni pokus o diagnozu sel primo do pavilonu ale mozna to bylo spravne. Mozna to byl ten pavilon, kde se setkame a bude se jmenoval “Large pavilon cache”. Tak at ti slape dal.
Stíhací jízda a jedna z horských prémií - myslím, že vedoucí skupinu budeš mít do konce roku na dohled. Gratuluji a dík za uvážlivé a rozumné korigování někdy divokých diskusí na fóru.
Pěkně jsi se rozjel, půllitránek je pěkné číslo, tak šup šup, ať to zakulatíš na tuplák… Gratulace..
No konecne
!!! Uz jsem myslel, ze k tomu nikdy nedojde!
MOc ti gratuluju a preju mnoho dalsich super zazitku pri hledani!
Ze jsi se v sobotu nepriznal? To bychom te zkoupali vic:-)) Dane gratulujeme
Diky, ale v sobotu jeste nebylo k cemu. Az dnes rano mi to vyslo na jako na potvoru na FTFko :o)
Jako na potvoru jsi jel nahodou kolem, co
? Ja to mam spocitany uz od rana, ale jako na potvoru tu musim trcet cely den ![]()
Jeste písemné poblahopřání jubilantovi! A že Ti to dneska chlape vyšlo, co? Během pár hodin 2 FTF v Praze, to je ta správná oslava pětikila… ![]()
Gratulujeme!
M +3 gg
Tim, ze jsme se behem tydne potkali, vsiml jsem si, jak se ti to extra cislo blizi a rikal jsem si, ze bych ti zapredl vlakno ke gratulaci… Nezaregistroval jsem ale to tempo!, takze se aspon pripojuju ke gratulantum ![]()
I ja se pripojuji k zastupu gratulantu - at te to bavi i nadale :o)
dan jen tak mimochodem neustale tvrdi, ze mu to vubec - na rozdil od jinych - nepribyva a ze jezdit na ftf je desne neefektivni a ze si pocka, az v miste bude mnohem vic kesi na soucasny odlov. vysledkem toho je, ze od konce unora uz nastradali pullitr a za poslednich 14 dnu udelal 10ftfek :)) takze gratulujeme, zavislaku :)) a tesime se na dalsi spolecny akce.
Jeee a já myslel, že Dandra teď v Praze schvaluje kešky! A ono to jsou FTF logy! ![]()
Moc gratulujeme ke krásnému jubileu!
To to ale pěkně naskakuje…
Moc gratuluju a těším se na další Tvoje geniální kešky, které ze mne udělají blbce během pár chvil. Právě už třetí den a noc bdím i spím s diagnózou a kromě toho, že se s tím začínám naprosto ztotožňovat, je výsledek nula. Včera večer mi v hospodě v Pardubicích doktor dal prý jednoznačnou nápovědu… jenže po ní jsem upadla do ještě větší deprese - pořád nic… ale já na to přijdu!!! Těším se na další setkání a ať Ti Tvá pozitivní deviace vydrží co nejdéle!
Gratuluji. Sice pozdě, ale přece. Děkuji za kešky a příkladné geocacherské jednání a život. Ať to hledá!
Gratujuji za cely nas tym - at Te neopousti signal ani skvele napady!