Dandra #500

Přeju mnoho dalších FTF, jakož i ostatních bláznivých zážitků ve druhé půlce milenia. Na Tvou počest si konečně zajdu pro výsledky vyšetření - diagnozu už znám a na dlouho se před tím utéct stejně nedá.

Skvele !! Moc gratuluji a preji porad pohodu a porad neco objevneho na toulkach za GC.

Dane, velká gratulace !! Ted už je nejbližší zajímavější číslo tisícovka, co ?

Take se pridavam a preju hodne krasnych chvil s geocachingem.

supr, Dane, tak sa Ti to este cez vikend podarilo :))) Chlape, Ty si tomu uz tiez poriadne prepadol, tak nech sa dari aj dalej :)))

Je fakt, ze muj prvni pokus o diagnozu sel primo do pavilonu ale mozna to bylo spravne. Mozna to byl ten pavilon, kde se setkame a bude se jmenoval “Large pavilon cache”. Tak at ti slape dal.

Stíhací jízda a jedna z horských prémií - myslím, že vedoucí skupinu budeš mít do konce roku na dohled. Gratuluji a dík za uvážlivé a rozumné korigování někdy divokých diskusí na fóru.

Pěkně jsi se rozjel, půllitránek je pěkné číslo, tak šup šup, ať to zakulatíš na tuplák… Gratulace..

No konecne :smiley: !!! Uz jsem myslel, ze k tomu nikdy nedojde!

MOc ti gratuluju a preju mnoho dalsich super zazitku pri hledani!

Ze jsi se v sobotu nepriznal? To bychom te zkoupali vic:-)) Dane gratulujeme

Diky, ale v sobotu jeste nebylo k cemu. Az dnes rano mi to vyslo na jako na potvoru na FTFko :o)

Jako na potvoru jsi jel nahodou kolem, co :smiley: ? Ja to mam spocitany uz od rana, ale jako na potvoru tu musim trcet cely den :wink:

Jeste písemné poblahopřání jubilantovi! A že Ti to dneska chlape vyšlo, co? Během pár hodin 2 FTF v Praze, to je ta správná oslava pětikila… :slight_smile:

Gratulujeme!

M +3 gg

Tim, ze jsme se behem tydne potkali, vsiml jsem si, jak se ti to extra cislo blizi a rikal jsem si, ze bych ti zapredl vlakno ke gratulaci… Nezaregistroval jsem ale to tempo!, takze se aspon pripojuju ke gratulantum :slight_smile:

I ja se pripojuji k zastupu gratulantu - at te to bavi i nadale :o)

dan jen tak mimochodem neustale tvrdi, ze mu to vubec - na rozdil od jinych - nepribyva a ze jezdit na ftf je desne neefektivni a ze si pocka, az v miste bude mnohem vic kesi na soucasny odlov. vysledkem toho je, ze od konce unora uz nastradali pullitr a za poslednich 14 dnu udelal 10ftfek :)) takze gratulujeme, zavislaku :)) a tesime se na dalsi spolecny akce.

Jeee a já myslel, že Dandra teď v Praze schvaluje kešky! A ono to jsou FTF logy! :slight_smile:
Moc gratulujeme ke krásnému jubileu!

To to ale pěkně naskakuje… :wink: Moc gratuluju a těším se na další Tvoje geniální kešky, které ze mne udělají blbce během pár chvil. Právě už třetí den a noc bdím i spím s diagnózou a kromě toho, že se s tím začínám naprosto ztotožňovat, je výsledek nula. Včera večer mi v hospodě v Pardubicích doktor dal prý jednoznačnou nápovědu… jenže po ní jsem upadla do ještě větší deprese - pořád nic… ale já na to přijdu!!! Těším se na další setkání a ať Ti Tvá pozitivní deviace vydrží co nejdéle!

Gratuluji. Sice pozdě, ale přece. Děkuji za kešky a příkladné geocacherské jednání a život. Ať to hledá!

Gratujuji za cely nas tym - at Te neopousti signal ani skvele napady!