Daruji cca 20 supersilných magnetů

Magnety jsou velké 10x20x5mm a jsou to neodymiové supersilné magnety s trvalým magnetismem.
Magnety nikam neposílám, ale po dohodě předám zájemcům. Až na výjimky max. 5 magnetů jedné osobě. Pokud potřebujete víc, můžeme se domluvit.
Předání je možné po domluvě osobně, v centru Brna po šesté hodině odpolední :slight_smile:

Jenom takový skromný dotaz. Začal jsem dolovat nějaké silné magnety z vadných pevných disků (v každém jsou dva různé velikosti podle typu/výrobce disku. Už jich mám asi 10kousků. Jak je to s tím trvalým magnetismem? Tyhle magnety z disků jsou takové malé tenké plíšky, ale sílu to má jako …
Díky za info.

Co se magnetů z pevných disků týká, moc toho nevím. Jen to, že jsou to také permanentní magnety ze slitiny gadolonia a jsou velice křehké.

Oba druhy magnetů (mnou nabízené i ty z pevných disků) jsou narozdíl od běžných magnetů které známe třeba ze školy magneticky stálé, tzn. neslábne jejich magnetismus.

Mně by se jich pár hodilo, nedaří se mi těch pár, co mi ještě zbylo nalézt.
Jen s tím Brnem moc nevím…
Nechystá se nějaký brňák do Prahy?

Vidím to naprosto stejně jako Kovboj…2-3 bych uživil, ale to Brno je trochu z ruky…B)

nejake bych urcite uzil, pri obnove cachi je spotraba velka
v brne bych mel byt nejakej den pristi tyden

No, nez jet pro magnety do Brna, to je lepsi si je za par kacek v Praze rovnou koupit, ne? Viz. http://www.rootra.com/category.php?kat_id=26-neodymium-magnets

Diky HaLuMa, (ted nevim jestli se to muze sklonovat…), kdyz jsem hledal obchody s magnetama, tak jsem nasel nejblizsi nekde v Odolene Vode, takze dik za tip!

Klidně bych si tak dva vzal, jestli můžu. Dík za nabídku.

Mně by se to taky zamlouvalo, ale já nevím, kam s keškou, aby byla dobrá a zároveň nebyla moc blízko k jiné keši. Takže radši nezakládat zatím nic než špatnou nezajímavou kešku.

Tak případní zájemci, ozvěte se přes PM a domluvíme se :wink:

co tak udelat z tech magnetku udelat TB ?? :smiley:

jenom aby je nekdo dostal z prahy do hradce kralove.
ja je vyzvednu a hodim do nejake krabicky v uherskem hradisti.

odtud je muze vzit treba mitak (snad nevadi, ze jsem pouzil tve jmeno), ktery do brna jezdi…

co vy na to? :slight_smile:

To je vcelku trefný nápad, jen nevím, za jak dlouho by to do Čech doputovalo.
Spíš to možná poslat po někom, kdo pojede do Brna na veletrh…

JO, 5 bych uživil, plánuju udělat multinu po okolí Lanškrouna (a spravit náměstí…:frowning: )

Mám nejlepší způsob vyhlídnout si nějakej rychlík do Prahy a nalepit magnet někam na vagon (ale ne na poslední, kdyby náhodou odpojovali poslední vagony, nejlíp tak na první třídu).

Má to něco do sebe, posunovači by je jistě zužitkovali. :stuck_out_tongue:
Nebo to rovnou zkusit u SC, že bych si na Holešovicích odlovil obnovenou [cache]GCW328[/cache].
Ještě agentštější by bylo to schovat někam na záchod, to bych si pak po přistoupení připadal, jako naposledy tady :D:D:D

anebo: muj spolubydlici je prazak a jezdi celkem pravidelne do brna.

ale: je to mudla a nevim jestli je posilani geoveci pres mudlu pripustne :slight_smile:

No magnety nejsou zas tak "GEO"…

K dispozici je jeste cca 10 magnetů. Během cca 14ti dní bych měl sehnat další, ale to už je bez záruky.. Zatím nabídka trvá :wink:

magnety nejsou az zas tak geo? a jsou silne? to me zacina zajimat, kontaktuju via icq
do brna jezdim pravidelne, takze …