Datum při zapisování logu

Zdravím, možná to tu někde zaznělo, ale nikde jsem to nenašla, tak prosím, kdo chce být nepříjemný, at si vzpomene na sebe na nějaké slabé chvilky! Jen by mě zajímalo, když loguju keše, tak se mi datum zobrazí včerejší? Už mě to párkát zmátlo. Nevíte kde je problém? Na pc mám správé datum, nastavuje se to někde na serveru nebo čím to je? Předem děkuji

Pri beznem logovani nebo pri logovani z Field notes nebo JAK presne?

Na GC.com dám log your visit a tam mi to ukáže včerejší datum 08/10/2011

Nemůže to být časovými pásmy? Server je jinde než my a má ještě včera?

To muze byt tim, ze si predtim logovala kese s timto datumem. Prote si to v tom rolovatku zmen a mas to vyreseny.

No já včera nelogovala a když tam dám dnešní datum a zaloguju dnešní keš, tak při zavření prohlížeče mi to zase spadne na včerejší datum.

No Groundspeak bydlí v Seattlu a tam ještě chvíli bude včera. Jen nápad:)

No třeba jo, tak to zkusím za pár hodin a necháme se překvapit :wink:

Je tam casovej posun a pokud to v USA jeste ukazuje, ze je jeste "vcera", tak to myslim nejde, protoze logovat jde jen zpetne. Takze neloguj prilis brzy rano … :wink:
Zkus to opravit editaci logu, pak se vrat na stranku kesky a zmackni F5, cimz se provede refresh stranky …

No zalogovat se mi podařilo a logy tam mám, tak snad je to cajk. Tak jen pro příště že mám radči logovat navečer než brzo ráno :smiley:

Máš ve svém profilu v Your preferences nastavenou správnou časovou zónu?

Je to opravdu jen časovým posunem. Pokud vím, tak je to o 8 hodin (tzn. že v 8:00 je u nich půlnoc.
Nevím jak je to s logováním dopředu, ale ten den dopředu my to vždy povolilo (často loguju kolem 7 raní).
Je možné, že den den dopředu to povoluje právě kvůli časovým pásmům.

Obcas s tim mam problem pri nastavovani PQ, kdyz je u nas streda a v Seatlu jeste utery :slight_smile:

Do devíti hodin ráno máme vždy ještě včerejší datum, vyjímkou je to co psal S474N.
Popravdě mě to dřív docela štvalo když jsem ještě logoval přes WAP z místa, a vždycky jsem tam měl ráno ještě včerejší datum. . .
Ale jestli GS chystá to, jak to vypadá že chystá (a že se toho opravdu bojím), nějak tohle už nebudeme muset řešit. . .

Co vypadá, že chystá? Něco zásadního?