Děje se něco na serveru?

Mám problém jenom já, nebo si toho všiml i někdo další?
Dostávám nyní notifikace o nových přijatých zprávách, ale v profilu žádné nové zprávy nejsou.
Když jsem zkusil napsat SZ na admina serveru, tak o odeslaných právách nic nemám.
Podotýkám, že limity na zprávy nemám překročeny.

Netuším kdo mi co pořád píše. :smiley:

Potvrzuji, taky se mi to dnes ráno stalo. Čekal jsem na odpověď na PM, notifikace na mail dorazila, ale tady nic :o

jj, me to taky blbne

psali jste víc než autor phpfusion čekal a byl překročen rozsah pole pro id zprávy a ty se pak neukládaly. Snad opraveno

taky jsem včera zaznamenal ten samý problém…

to museli zaznamenat všichni, takže je zbytečný, aby to sem každý začal psát.

LOCK? :wink:

kdybych chtěl dát lock, tak dám lock. To že jsem napsal, že už by to mělo fungovat neznamená, že problém nějakým způsobem nepřetrvává, takže to nechávám otevřené pro případné aktuální připomínky k tomuto problému.

poslusne hlasim, ze u mi SZ funguji :slight_smile: diky :DB)

Potvrzuji funkčnost SZ, ale nevím co obsahovaly zprávy, které jsem během celého včerejšího dne nedostal.
Dostal jsem pouze 5 notifikací. Zároveň jsem dodatečně zjistil, že jedna z odeslaných důležitýhch zpráv ze včerejška nedorazila k adresátovi. To je nepříjemné.

Sice to museli zaznamenat všichni, ale já jsem si toho například všiml až včera večer a následně jsem zde na to upozornil.

zámek