Více se dočtete níže, titulek je snad dost výstižný…
http://www.gc-plzen.net/forum/viewthread.php?forum_id=5&thread_id=863&pid=8990#post_8990
Diky za tvoji praci pro nas ostatni a uzivej klidu v geoduchodu.
Připojuji se k díkům a přeji hodně pěkných chvil s kešemi jako jeden z nás. ![]()
Díky!
Je to vždycky těžký, když odchází legenda. Haggy, TTR a teď Poník. Nikdy jsme se nesetkali, nikdy jsi neschvaloval moji keš, ale i tak, díky za celou komunitu za práci, co je za tebou a co jsi pro nás všechny udělal. No a co víc, vítej zpět v klubu nás řadových kačerů.
P.S. A jestli začneš najednou luxovat mysterky a multinky, tak je to podezřelý :DB)
Také se přidávám k poděkování za tu spoustu práce.
I já se chci připojit s velkým DÍKY za odvedenou práci, ale hlavně za cenné rady a názory, které jsem měl tu čest od Tebe dostat a kterými jsi mě několikrát "usadil" do klidu a pohody. Moc si toho vážím a ještě jednou a hlasitě DĚKUJI!
Já tedy doufám, že legenda nikam neodchází, ale pouze se zbavuje jisté administrativy, která je přinejmenším rok od roku únavnější…
Taktéž si připojuji k poděkování za tu nevděčnou práci, a ač jsem se s Poníkem moc neznal, jsem rád, že jsme mu onehdá aspoň na chvíli rozháněli chmury na Křižovatkách před bojem se zombie-myslivci. ![]()