Tak mne napadá, co kdybychom 24.4., tedy na sv. Jiří vyhlásil každoročně Dnem českého geocachingu? :o Ve znaku máme ještěrku a na sv. Jiří dle pranostik vylézají ještěrky, hadi a štíři…
Oslavme tento den tím, že najdeme aspoň jednu krabičku
Kdo najde, mohl by tady na nějakém počítadle via anketa odkliknout našel jsem (třeba i dle typu) a uvidíme kolik se za 24hodin nasbírá Found It a třeba kolik je aktivních kačerů
Můžeme mít přece svůj svátek a oslavit ho tím co máme nejraději, nálezem (a teď mně ještě napadá) založením nové krabičky… případně obojím.
To je nápad něco jako MDG (Mezinárodní Den Geocachingu) nebo třena NDG (Národní Den Geocachingu)
az na to, ze DCG je 1.6. ![]()
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=f801648b-66a9-42a2-9be0-85d1dfafd23f
Tak můžeme zřídit narozeniny 1.6. a svátek 24.4.
Je to proti něčemu?
Dobrý nápad,jsem pro.Měl bych dvojnásobný důvod k oslavě. ![]()
Každý důvod pro mejdan dobrý ![]()
S tim svatkem nemuzu nic jinyho nez jen souhlasit, pac je to zaroven i muj osobni svatek
A slavit svatek nalezem? Vzdyt nalez slavim kazdou chvili
No a 24.4. bych musel dvojnasob ![]()
A nalezy nekterych kesi jsou svatkem samy o sobe ![]()
Proč ne…
Bude mi 40 a o frťana víc nebo míň
Tak co admin? Připraví na toho 24.4. nějakou novou speciální anketku o nálezech at to máme zalogovaný
nebo se toho někdo zdatný ujme na nějakém externím serveru? Máme tady další 3 regionální gc servery..
Zrovna toho dne jsme chtěli slavit narozeniny křečka ![]()
Není nad pořádný mejdlo. Teď jen váhám jestli to spojíme nebo křečka posuneme :D:D:D
Já myslím, že by to vyřešil virtuální megaevent s patřičným názvem a popisem, otázka, zda by to někdo schválil.. A nalezený kešky by se psaly do logů ![]()
Pochopil jsem to správně že tato GCE50 keška je první v ČR ? Já sem si myslel že je to uplně jiná… ![]()
Tl se obávám, že nejde.
Řek bych, že to moc hrotíte…
Trochu odlehčím…
Osobně jsem proti, protože za
a ) 1.6. mám narozeniny, takže důvod k oslavě už je.
b ) 24.4. je svátek patrona skautů sv. Jiří, takže taky důvod k oslavě nepotřebuji.
Krom toho…každou chvíli tady někdo pláče, že se o nás mluví v médiích. NDG tomu jistě ani trochu nepomůžeme ![]()
jj, pochopil jsi spravne ![]()
Každý máme důvod k oslavám, my čekáme dalšího člena týmu, a o médiích tady taky není žádná řeč. Myšlenka byla prozaická, prostě v tento poetický den, který je svojí pranostikou spojený s českým cachingem oslavit "prací", tedy nálezem nebo založením kešky. No a jediné co je třeba k evidenci je "hlasování" co kdo našel/uložil. Jen pro srandu, kolik toho za ten jeden den zvládneme, možná to naznačí počet aktivních kačerů.. prostě sranda den.
Fajn, to jsou naše narozeniny
tak pojďme "prací" oslavit i náš svátek ![]()
sobikovi napsal/a:
Každý máme důvod k oslavám, my čekáme dalšího člena týmu, a o médiích tady taky není žádná řeč. Myšlenka byla prozaická, prostě v tento poetický den, který je svojí pranostikou spojený s českým cachingem oslavit "prací", tedy nálezem nebo založením kešky. No a jediné co je třeba k evidenci je "hlasování" co kdo našel/uložil. Jen pro srandu, kolik toho za ten jeden den zvládneme, možná to naznačí počet aktivních kačerů.. prostě sranda den.
Jak jsem psal hned na začátku - chtěl jsem jen trochu odlehčit. Ostatně jako vždy platí ono "Jaký si to uděláš…"