rád bych vás pozval na právě publikovaný event Den polévky gazpacho 2018. Tento rok plánujeme gazpacho jako víkendový event (23. až 25. listopadu) a připravili jsme si pro vás bohatý program ve formě soutěží, workshopů, přednášek, besed a výstav. Pokud bude o event dostatečný zájem, tak budou i labky
Ano, v profilu mám založeno pěkných pár listingů na eventy. Aspoň je mám předpřipravené a některé s pěknými GC kódy. Na deskohraní jsme třeba měli GC7GAME
Ano, v profilu mám založeno pěkných pár listingů na eventy. Aspoň je mám předpřipravené a některé s pěknými GC kódy. Na deskohraní jsme třeba měli GC7GAME
Jojo prave u deskovek jsem si toho vsimnul kdyz mi prisla notifikace. Eventu se temer neucastnime ale i tak preji at se povedou. Jen bacha, ze listingy bez uprav jsou pry po 10 mesicich automaticky archivovany.
A ted mi docvaklo, ze nekdy kolem vanoc jsem zakladal listing s blizkym kodem GC7G9..
A ted mi docvaklo, ze nekdy kolem vanoc jsem zakladal listing s blizkym kodem GC7G9..
Měli jsme štěstí, že nám vycházel ten správný kód kolem vánoc, protože se tolik nezakládali listingy a byla větší šance ho odchytit. Kdyby to bylo o týden dříve, tak by to byl větší problém.
před časem jsme spustili ke Dni polévky gazpacho e-shop, přes který si můžete koupit suvenýry k tomuto eventu (coiny, trička, atd) a rezervovat účast na megáčovém programu. Neváhejte, limitek coinů už moc nezbývá a na některých workshopech jsou poslední volná místa.
Velke diky, organizatorum a vubec vsem kdo se na tomhle povedeem megaci podileli. Byla to parada a strasne moc jsme si to uzili. Dilnicka, veze, krytak atd. I Gazpacho jsme ochutnali. Proste parada
Velke diky, organizatorum a vubec vsem kdo se na tomhle povedeem megaci podileli. Byla to parada a strasne moc jsme si to uzili. Dilnicka, veze, krytak atd. I Gazpacho jsme ochutnali. Proste parada