Diskuse o sérii Czech Wood Geocoin (CWG) 2

Zdravím všechny, zvláště ty, co sbírají předměty identifikující jednotlivé geocachery.

Minulé vlákno nám již narostlo do véééélikých :slight_smile: rozměrů a tak vyhovuji vašemu přání a zakládám další

Z radostí oznamuji nové přírůstky v sérii CWG.

Katalog série je na webu:

http://www.volny.cz/jpa/katalog.html

Informace o CWG ( Co? Proč? a Jak?) najdete >ZDE

ZLOBR

mayinka

Toniczech

</p

Hezky! Jen jsem dneska pritahnul domu vanocni stromek, uz je tu pod nej darek. :slight_smile: Nemuzu se dockat az si sahnu.

No, to já se vždycky nemohu dočkat až si čuchnu :-), nové CWG nádherně voní… jinak tvé a mayinky už byly dělány novou mikrorastrovou technologií a teď po odladění je to naprosté bomba… mohu říci jsou to jedny z nejlépe vypálených CWG.

Já již jsem si sáhl i čichl. Voní opravdu hezky. Mám obrovskou radost ze zařazení mého CWG do serie. Dík.

P.S. Teď jsem četl diskuzi z minulého vlákna o snaze trackovat CWG. Proto zatím, pokud nenaleznu jiné konkrétní pokyny, budu vždy po výměně CWG v cache informovat majitele zprávou na email z jeho profilu. (Myslím samozřejmě majitele CWG, ne cache. Pokud ovšem nebudou shodní.) Budu pak vděčný za totéž. Dík.

Nezapomeň zaplatit za neoprávněné používání reklamního sloganu kávy Jihlavanka

No ještě že tak. Také jsem mohl být podezírán z fetišismu. Snažím se jen dělat věci poctivě…

Zdravím všechny, zvláště ty, co sbírají předměty identifikující jednotlivé geocachery.

NEVŘEŇÁCI

Sunny.Plzen & team

Georgecz

</p

A kdepak jsou moje kolecka ted? Uz par dni vyhlizim, co mi postacka prinesla tentokrat, zajemce abych klackem odhanel atd…

Jupí, dneska si pro CWG jdu. Už jsme celí nedočkaví!

Tvá kolečka jsou stále v Plzni…zásilka bude expedována až dnes…čekalo se na to, až bude hotová kompletně…pálilo se pro tebe ve dvou vlnách 2x100 kusů… budeme se snažit do vánoc vše odexpedovat z CWG je krom tebe ještě dluh u Toma Klíčníka a ještě mám dotaz, máte všichni co jste v sérii CWG Collection member??? Koukám, kdo ho zalogoval a nejste tam všichni. Každý kdo poslal CWG do série na něj má nárok…takže máte ho každý ve své sbírce?

A je to doma, opravdu nadherny vanocni darek. Moc, moc, moc dekuju! Log k Collection member dodam pozdeji. Stavajici zajemce prosim o nekolik dni strpeni, nez se svatky prezenou. A pokud jde specialne o Plzen, doufam, ze bych se tam mozna behem tydne podival. :slight_smile:

Takže dnes (vlastně včera :slight_smile: )odešly z Plzně poslední CWG restíky… pod stromeček už to nestihnou, ale snad udělají radost i po svátcích… snažil jsem se balíčky dovyplnit i nějakým tím vánočním bonusem… kalendáříky, PFky,nikáky, atd…tak nějak vším co mě přišlo pod ruku :slight_smile: takže snad opožděný ježíšek :slight_smile: potěší.

Přijeď , teď je tu jedna naprosto špičková keška, ojedinělá a unikátní svým provedením… vřele doporučuji a lituji, že není moje :slight_smile: … mmmm… co naplat, kvalita stále roste a konkurence je veliká :slight_smile: Bude sakra co dohánět :slight_smile: ale už na tom pracuju :slight_smile:

Sakra, já se snad budu až červenat za tu chválu. A ještě od takovémo mistra kešek v Plzni a okolí, jako je Poník. :slight_smile: V každém případě tohle ale moc potěší. :slight_smile: Vážně, díky moc, Poníku. :slight_smile: A díky i všem ostatním, kteří se o mé kešce v logu zmiňovali.
A těším se na to, na čem teď pracuješ… :wink: Ať už je to, co je to…

suplere

suplere

Opi_CZ

Opi_CZ

Raptor Team

Raptor Team

Pitr

Pitr 

solsais

solsais 

lovec_keší

lovec_keší 

Midlan 

CWG Midlana je zařazeno do série  Extra personal geocoin - použil nestandartní font nicku.

jinak do sbírky pasuje perfektně k Pehtovi má stejně velikou kartičku a velký sáček.

Jinak jsou prevedeny velice kvalitně, srovnatelné s Plzní, pálené v Trutnově, kde přijímá objednávky pan Lukáš Puschmann, tel.608 877783. Návrhy
mu můžete posílat jednak v Corelu nebo jen tak nakreslené na bílém
podkladě. Cena 15kč/ks.  Dohlédněte ovšem na to, aby vám zajistil lícování přední a zadní strany. Je nehezké, když má CWG zadní stranu proti přední natočenou nebo otočenou úplně.

Další info: 

Vyskytl se nový "problém", který jsme museli vyřešit. A to - další verze CWG téhož geocachera. Samozřejmě nic proti, pokud má někdo takovou potřebu. Ale stanovujeme minimální počet CWG jedné verze na 100 ks - tedy až po 100 ks původní verze můžete udělat změnu a nová verze bude zařazena do katalogu. (Nemá smysl vyrábět pro sběratele nesehnatelné, např. 20-ti kusové série.)

V katalogu se zdá být nejlepším řešením zařadit druhé a další verze CWG do nové
tabulky: Another version. Zůstane tak zachována řada CWG member a zároveň
budou všechna kolečka pěkně vidět :slight_smile: I od každé další verze prosíme zaslat 2
kusy pro katalog.