No, to já se vždycky nemohu dočkat až si čuchnu :-), nové CWG nádherně voní… jinak tvé a mayinky už byly dělány novou mikrorastrovou technologií a teď po odladění je to naprosté bomba… mohu říci jsou to jedny z nejlépe vypálených CWG.
P.S. Teď jsem četl diskuzi z minulého vlákna o snaze trackovat CWG. Proto zatím, pokud nenaleznu jiné konkrétní pokyny, budu vždy po výměně CWG v cache informovat majitele zprávou na email z jeho profilu. (Myslím samozřejmě majitele CWG, ne cache. Pokud ovšem nebudou shodní.) Budu pak vděčný za totéž. Dík.
Tvá kolečka jsou stále v Plzni…zásilka bude expedována až dnes…čekalo se na to, až bude hotová kompletně…pálilo se pro tebe ve dvou vlnách 2x100 kusů… budeme se snažit do vánoc vše odexpedovat z CWG je krom tebe ještě dluh u Toma Klíčníka a ještě mám dotaz, máte všichni co jste v sérii CWG Collection member??? Koukám, kdo ho zalogoval a nejste tam všichni. Každý kdo poslal CWG do série na něj má nárok…takže máte ho každý ve své sbírce?
A je to doma, opravdu nadherny vanocni darek. Moc, moc, moc dekuju! Log k Collection member dodam pozdeji. Stavajici zajemce prosim o nekolik dni strpeni, nez se svatky prezenou. A pokud jde specialne o Plzen, doufam, ze bych se tam mozna behem tydne podival.
Takže dnes (vlastně včera )odešly z Plzně poslední CWG restíky… pod stromeček už to nestihnou, ale snad udělají radost i po svátcích… snažil jsem se balíčky dovyplnit i nějakým tím vánočním bonusem… kalendáříky, PFky,nikáky, atd…tak nějak vším co mě přišlo pod ruku takže snad opožděný ježíšek potěší.
Přijeď , teď je tu jedna naprosto špičková keška, ojedinělá a unikátní svým provedením… vřele doporučuji a lituji, že není moje … mmmm… co naplat, kvalita stále roste a konkurence je veliká Bude sakra co dohánět ale už na tom pracuju
Sakra, já se snad budu až červenat za tu chválu. A ještě od takovémo mistra kešek v Plzni a okolí, jako je Poník. V každém případě tohle ale moc potěší. Vážně, díky moc, Poníku. A díky i všem ostatním, kteří se o mé kešce v logu zmiňovali.
A těším se na to, na čem teď pracuješ… Ať už je to, co je to…
Zdravím všechny, zvláště ty, co sbírají předměty identifikující jednotlivé geocachery.
Z radostí oznamuji nové přírůstky v sérii CWG.
solsais
lovec_keší
Midlan
CWG Midlana je zařazeno do série Extra personal geocoin - použil nestandartní font nicku.
jinak do sbírky pasuje perfektně k Pehtovi má stejně velikou kartičku a velký sáček.
Jinak jsou prevedeny velice kvalitně, srovnatelné s Plzní, pálené v Trutnově, kde přijímá objednávky pan Lukáš Puschmann, tel.608 877783. Návrhy
mu můžete posílat jednak v Corelu nebo jen tak nakreslené na bílém
podkladě. Cena 15kč/ks. Dohlédněte ovšem na to, aby vám zajistil lícování přední a zadní strany. Je nehezké, když má CWG zadní stranu proti přední natočenou nebo otočenou úplně.
Další info:
Vyskytl se nový "problém", který jsme museli vyřešit. A to - další verze
CWG téhož geocachera. Samozřejmě nic proti, pokud má někdo takovou potřebu. Ale
stanovujeme minimální počet CWG jedné verze na 100 ks - tedy až po 100 ks původní
verze můžete udělat změnu a nová verze bude zařazena do katalogu. (Nemá smysl vyrábět
pro sběratele nesehnatelné, např. 20-ti kusové série.)
V katalogu se zdá být nejlepším řešením zařadit druhé a další verze CWG do nové
tabulky: Another version. Zůstane tak zachována řada CWG member a zároveň
budou všechna kolečka pěkně vidět I od každé další verze prosíme zaslat 2
kusy pro katalog.