Tak jsem se jen tak teď z nudy kouknul kolipak mi nacestoval můj TB a nestačím se divit..prý 2 555 002.6km … tak to asi nebude reálný:-D nestalo se něco takovýho aj někomu z vás? Co si o tom myslíte??
[tb]TB1CJ0G[/tb]
Tak jsem chtěl to hausnumero vidět na vlastní oči a viděl jsem černé na bílém 9864mil…
tak to nechapu
Já vidím těch dva a půl milionu kilometrů.
Tracking History (2555002.6km )
Nějak jim to blbne, namátkově jsem koukal na další TB a ten má za svých pár přesunů po ČR skoro sedm tisíc km.
Po přepnutí na míle se zdají být čísla v pořádku. Po přepnutí zpět mi to zas pro změnu nepřeplo u jednotlivých přesunů, ale jen celkové pořád stejně špatné číslo. Maj tam v tom nějakej bordel.
Dyt byl až na floridě!!!
Ale tohle by mu vyšlo dvakrát na Měsíc a zpět!!! B):D:D
… anebo skoro 64x kolem Země po rovníku. :o
Taky jsem se s tím setkal u GC TBTKMM (937808.8km )co jsem dneska logoval a to nikde pořádně nebyl… Asi chyba v Matrixu :D:o
A můj GC je na Floridě, má normálně najeto 8500 km, ale podle přepočtu (1373753km ) To je chyba v přepočtu ![]()
Rano jsem si prepocital najete km sveho coinu a jak jsem to udelal, tak z par kilometru bylo najednou asi 8000. Trochu me to zarazilo. Je to proste chyba nekde v systemu.
Koukám že chyba je jenom v přepočítávání mílí na km na stránce travelbugu, všude jinde je to v pořádku. Asi někdo porušil zlaté pravidlo "nevrtej do toho co funguje".
Jo a to ještě jenom u celkového čísla.
Teď jsem se vrátil z policejní stanice, doprovázeje DD-JC.
Bude to chyba Matrixu, polocie je v tom nevině!!
To jen kdyby náhodou. ![]()
Nebylo by na škodu, kdyby někdo napsal tuto informaci na fórum Groundspeaku, páč diskutování na tomto místě nic nevyřeší.
Viz gc.com thread, holandsky geocacher hlasil tenhle bug uz pred par dny. Zda se, ze problem je pri prepoctu z mil na km.