DL vs. Moravian :)

Předem informuji, že toto vlákno není nikterak zaměřeno proti žádnému reviewrovi. Jejich práce si vážím a obsah vlákna má být pouze úsměvným zastesknutím na vládu jednoho z nich.

Král je mrtev! Ať žije král! Není to tak dávno, kdy do světa geocachingu vstoupil zcela nový reviewer. Hned mi bylo jasné, že tento počin nezůstane bez odezvy a některá území čekají jisté změny. Radost i obavy se šířili nejen mezi poddanými, ale i mezi sousedními královstvími. Co čekat? Budou to dobré časy, či nastane doba temna? Marně bych soudil někoho dříve, než vykoná své činy, ač je to naše povaha česká.
Čas plynul a změny na sebe nedaly dlouho čekat. Tou nejvíce zřetelnou se stala doba publikace, na kterou, zde na Moravě (ZL), nejsme poněkud zvyklí. Marně vzpomínám na časy, na tu jistotu, co nám dával DL. Na časy, kdy kačeři s železnou pravidelností spávali v nastartovaných autech a vyráželi na FTF v pyžamu. Na časy, kdy noční FTF hunty byly příjemným zakončením pracovního dne.
Noční publikace, úderem desáté, se tak jaksi staly jedinou jistotou a prestiží v jinak uspěchaném dni, spojené s příjemnými FTF eventy v silně exponovaných lokalitách. S příchodem nového krále se ovšem tato jistota vytratila a nastal nový pořádek.
Dnes již jen marně hledím na mobil a při pohledu z okna se těžko rozhoduji, zda utéci z práce a zaskočit si pro FTF? Zkouším počítat čas, vzdálenosti, hustotu provozu a pohyb mudlů v okolí keše. Snažím se místo na kole jezdit do práce autem. Stejně ale nakonec nevyrážím, neb neznám času kdy a náhodně to synchronizovat s pracovními úkoly prostě nelze. O mysterkách ani neuvažuji, neboť zaměstnavatel nemá pochopení s jejich časovou náročností. A tak s povzdechem se odvracím od okna a zahloubím se zpět do své pracovní činnosti. O to víc si ale vážím, když to znenadání pípne i v noci.

A jaký pohled a vzpomínky na to máte vy, milí kačeři z moravy?

Prosím, případnou kritiku RW si nechte do jiného vlákna, zde si můžete jen postesknout.

tvoje starosti bych chtěl mít B)

Ta FTF závislost, to musí být peklo :slight_smile:

U FTF nemuzes mit jistotu niceho, tudiz ani doby, kdy vyleti.

Tak sice nejde o moravu, ale přesně totéž tady zažíváme od doby, kdy to položil Minarjo (TTR)
S nastupem Skupce, to pípá převážně dopoledne i když mu to občas ujede a pustí něco i později. :slight_smile:

Ono jde dost o to, jakou má reviewer pracovni dobu a my by jsme se měli přizpůsobit a podle toho zařídit.

Já jsem student, ze školy utýct nemůžu ale výhody to má, naši mě o půlnoci nepustěj…

Mně nové doby publikace (tj. ráno a přes den) vyhovují, ono "standarizované pípání" bylo sice super, ale bez momentu překvapení.

Beru to tak, že končeně maj šanci i ti, co dělaj na noční :wink:

A mě je to úplně jedno, na novou keš si zajedu až budu mít cestu okolo. Aspoň budu mít jistotu, že tam keš opravdu je (viz. nedávné keše nejmenovaného kačera). Sice v ní nic nenajdu, protože během prvních 48 hodin jejího života obsah zdegraduje na hodnotu "0", ale to už je život… Takže klidně ať pípaj třeba v 10:00 :smiley:

Taky se mi stýská po nočních FTF lovech, které jsem si nedávno připomněl noční wherigo na Vyšehradě. U té naštěstí požádal owner o publikaci v noci.

Takže rada na závěr, musíme apelovat na ownery ať vyžadují publikaci v noci :slight_smile:

Tož teď sou prázdniny, ale letět ve školním roce někdy zjara nakole v pyžamu o půl jedný, druhej den do školy to není nic extra :smiley:

at si to pipa kdy chce je mi to fuk… budte radi ze to vubec pipa - ja bych to publikovat nechtel ani nahodou - psat kazde lame ze jeho keska za barakem neni opravdu to prave a kazdeho mameluka poucovat co ma kde kliknout…

No hned bylo jasne, ze anonymita Moraviana dlouho nezustane utajena. A kdo to je?

Preci tvuj mily zamestnavatel. Rano prichazis vyspaly do prace, a pak hezky makas… :D:D:D

U nás to Aqualung pouští taky samozřejmě jinak než DL. Sice chybí ty sborové přejezdy od jedné publikované k druhé, ale zase víme, že když Aqualung snídá, tak by se mělo vstávat protože může něco pípnout. Obdobně odpoledne a večer.

Jo, na Jižní Moravě to vyvolalo pořádný poprask, že si "ten novej" pípá kdy chce, a ne kdy bylo v kraji zvykem :stuck_out_tongue: Ale já jsem ráda. Pípá v různých časech, šanci má každý občas, a hromadné přejezdy za účelem vybrání všech FTF z jednoho večera, které končily logy typu "Keš je na blbém místě, přijelo nás tam deset autem, neměli jsme kde zaparkovat a štěkali na nás psi" … mi tedy nechybí.

Vaše problémy na naší hlavu… chápu, že to je jen povzdech, ale mějte taky pochopení.

To je vtipné… směju se až se za břicho popadám… sorry, ale tohle nemůžeš myslet vážně. Snažíme se vám vyjít vstříc, když chcete cache k nějakému eventu, události apod… ale jen kvůli vašim krásným očím nastavovat publikaci u každé blbosti opravdu nehodlám a nebudu… stane-li se taková žádost pravidlem tak to může dojít až víte kam, že?

Nikita-1
Vo co ti jde? Jestli je toto tvůj GC.com profil, tak za 3 roky máš 6 FTF. Takže asi moc nestartuješ na každé pípnutí.

A pak hlavně, držkovat (piš si do úvodu co chceš, ale je to tak) že nový revs pouští keše jinak, než "je zvykem". No, tak to je síla. Já se spíš divím, že se ještě vůbec někdo na tuto otročinu dobrovolně hlásí.
(vlastně, oni mají přístup ke kešmapě :slight_smile:

Milý zlatý, než reagovat za každou cenu a přispívat do úsměvné diskuze agresivně, tak se na to raději vykašli. Pokud se podíváš bedlivěji a ne jen zběžně jako těžkej kápo, tak zjistíš, že bez pár měsíců kěšuju sotva dva roky. To navíc vůbec nesvedčí o tom jak dlouho jsem premium member, což je tak jaksi pro FTF nutnost. Dále FTF log není oficiální záležitostí a každý kačer si ho píše trochu jinak. U mě platí pravidlo, pokud na to šáhneš jako první máš FTF. Jak si tedy teď už mohl pochopit, 6 FTF nálezů není korespondujici s počtem FTF huntu. Také se zamysli a odpověz si sám, kolikrát dojdeš na místo o pár vteřin později a už máš STF. AHA? Jo a mimochodem, pokud si prečteš můj úvodní příspěvek znovu a pořádně, tak zjistíš, že nejde o držkovaní, nýbrž jaksi a jen o zastesknutí. Čímž nijak neapeluji a nevyžaduji noční publikace po žádném reviewrovi. Ať si svojí práci dělají jak chtějí. Proč prostě nenapíšeš raději něco vtipného, nebo třeba mě to nevadí, protože na FTF vůbec nevyrážím. To je to co tu mělo zaznít. Nemyslíš?

Jde ti pouze o tohle …

http://cs.wikipedia.org/wiki/Flame_war

No to je zase vyborny vlakno :-)))

Koukam ze Bohemian Reviewer se zapojil, tak si teda taky postezuju :slight_smile: Pipnout mi tu Zaslouzenou par kilaku od veprovy s knedlikem, tos fakt musel udelat schvalne. Tak se priznej, zes videl jak to do sebe tlacim a pustils mi ji naschval. Rozpity pivo jsem musel dat geozene abych mohl ridit, nahazet jsem to do sebe musel az mi lezly knedliky usima. A jestlis ten listing pred publikaci cetl, tak tusis co nasledovalo - s tou veprovou v zaludku jsem musel vybehnout 7 kilaku do kopce s prevysenim 600m. To vsechno proto, ze si pipas jak chces a ne jak kaceri (zejmena ja) potrebujou :slight_smile:

Je fakt ze me by taky vyhovovalo kdyby se sypaly publikace mezi 22:00-24:00 kazdej den. Ale to jsem ja a jini jsou na tom jinak. Podle me cim mene predikovatelny reviewer je a cim nahodileji publikuje, tim lip. O tom to preci je, ne jenom jet v pyzamu (si mozna delate srandu, ale muj sestiletej georobutek uz jedno FTF fakt v pyzamu dal), ale zdrhnout z prace, nebo od ty veprovy, proste kdykoliv.