Dlouhé cache na kolo

Ahoj, marně se snažím najít nějaký přehled keší vhodných na kolo (kolem Prahy, Středočeský kraj), tj.několik (možná nedístek) km dlouhé. Nevíte někdo, jestli existuje nějaký seznam nebo jak se to dá hledat? Našla jsem zatím asi 3 v okolí Prahy. Díky. Eventuelně se ráda k někomu přidám, kdo by chtěl něco jet.

Např. Atip má "Bike cache" bookmark. Asi polovinu toho seznamu mám projetou a můžu doporučit - včetně té jedné mojí ;). Ne všechny jsou v okolí Prahy, ale to už poznáš podle vzdálenosti od tvých home coordinates.

http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=d93bdb13-a24b-43dd-9c26-e5be48fa608a

Atip do toho seznamu nezařadil svou vlastní cyklokeš Údolí mlýnů [cache]GC101D9[/cache] - rovněž lze jen doporučit.

Dobrá je taky [cache]GCYJA2[/cache]. Podle toho kudy se to vezme to je kolem 70 až 80 km.

Tak taky nějaké. [cache]GCKJRA[/cache]Okolo Řípu asi 70km a Pražské kolo[cache]GC1DXQR[/cache] kolem 130-150km podle toho jak bloudiš a odkud jedeš na start;).

jedna cyklisticka je taky u Kladna [cache]GCPC3J[/cache], kterou jsem ovsem zatim osobne nejel.

Tu bych zrovna nedoporučoval, má dost nejasné počítání hned na první stage a málokdo ji projel na jeden zátah. Já sám jsem našel polohu druhé stage až doma po dvou neúspěšných pokusech v terénu.

Díky, díky. Některé znám (pražské kolo) a musím se na ně duševně připravit :slight_smile: Jiné zkusím co nejdřív.

Není teda oficiálně určená přímo pro cyklisty, ale vzhledem k tomu, že se kvůli ní stejně jede jen po cklostezce, tak by neměl být problém :wink:

[cache]GC122H1[/cache]