Dneska jedu do Prahy abych se zitra mohl zucastnit CITA 2007:-)) nechce
dneska k vereru jit po Praze na nejaky kese?:-))) piste, piste:-)
cau chystam sa po praci (cca po 17.00-17.30) na cache v Dejvicich, ak sa chces pridat, tak zavolaj na 736620893
Tak to by mne zajímalo, co chce Šaman lovit v Dejvicích za keše, já myslel, že už tady máš všechno vysbíraný? Úspěšný lov, ale nepřežeň to, ať máš zítra sílu na práci [:)]
To ja bych sel, ale az tak v noci, do 20:30 h jsem Holesovich na squashi. Btw. nesel by dneska nekdo vecer na Horror cache?
Preci jenom sam se mi tam nechce ;))
hm, Horror som pozeral a vyzera byt supr, ale vecer pride ku mne Fory, neviem presne kedy, tak musim byt doma. Ked tak buduci tyzden...
BTW ja v Prahe nemam najdenych minimalne cez 100 cache, ale skor viac, stale je co robit [:)]
Já vím, v Praze rostou keše jak houby po dešti. Jen jsem myslel oblast Dejvic, že ji máš prolezlou.
K té horor keši: v příštím týdnu bych ji dal taky, tak se třeba domluvíme. Víc hlav = míň pos.aných kalhot [:D]
Jses to Samane bohuzel nestihl precist…v tu bodu uz jsem byl v buse:-)
[quote] pezik1: To ja bych sel, ale az tak v noci, do 20:30 h jsem Holesovich na squashi. Btw. nesel by dneska nekdo vecer na Horror cache? ;) Preci jenom sam se mi tam nechce ;)) [/quote]
potvrdzujem dohodu z CITA, budem tam v dohodnutom case [:)]
Ok, pocitam s tim ![]()