Jak to děláte vy když jich je už teď 993? Přeci není možný nahrávat si do GPS jen ty na který vyrážíte…
Ja vetsinou vyrazim na 2-3, takze ano. V cachemate si jich stradam vic a uploaduju do GPS tesne pred lovem.
Nepotrebujes-li uplne vsechny cache v CZ, napada mne:
-
PQ s omezenim na mensi vzdalenost od domova
-
orezavat soubor vsech CZ cachi gpsbabelem, pouzit filtr radius,distance=,lat=,lon=
Podobný odpovědi jsem se obával. Děkuju za radu.
Tak pěkný to bejvalo, když prostě byli v GPS všechny a když jsem se někde ocit mohl bez plánování vyrazit na jakoukoli kěšku…
Nic si z toho nedelej, ja mam tenhle problem uz dlouho, do eMapa se vejde jen 500 bodu :o(
No, tohle je nezanedbatelna vyhoda reseni PDA + GPS … ja muzu mit v GPSDashi na PDA waypointu libovolnej pocet v libovolne souborech … ovsem ono treba setrideni ty tisicovky CZ kesek podle vzdalenosti od aktualni pozice docela trva … jak rychla je odezva rucnich GPS? Je tam vsechno hned nebo taky clovek obcas musi cekat?
Jo, PDA + rucni GPS je idealni ![]()
Nearest Waypoints se ukazuji hned, nezavisle na poctu ulozenych.
Rychlost je právě to v čem je velká výhoda PDA. dříve jsem používal MDA Compact+GPS (vynikajicí do auta) ale pro špatně čitelnej display na slunci a malou výdrž baterek jsem zakoupil GPSMap 60CS a tady mě zase vytáčí práve ta rychlost v překreslování map, ta je opravdu úděsná ( i když jak jsem se dozvěděl zde ve fórech je jeho rychlost oproti starším modelům obrovská), že až občas uvažuju nad návratem k MDA+GPS.
Takže ideál podle mě je PDA s velkou výdrží baterií s čitelným displayem na slunci v outdoorovym pouzdře (ty už jsou docela pěkný)+ GPS, s taky dobrou baterkou. (v mým leadteku vydrží maximálně 6 hodin). Voni ty bitmapy jsou přeci jemon podstatně lepší. (a na gigovcou kartu v PDA se jich vejde…)
Víte někdo o takový kombinaci:-))
používám program BeeLineGPS na iPAQU rx3715 a mám tam všechny kešky v ČR. Dokonce i když jsou všechny na displeji, tak tažením displeje nedochází téměř k žádné prodlevě.