Včera jsem byl na keškách v ZOO Praha a dá se tam dostat jen za pouhou 1 Kč v rámci jejich fotografické soutěže Happy Mondays v září.
Je možné ještě využít termíny 19.9.2011 a 26.9.2011
Jak na to?
Stačí přijít s fotoaparátem k hlavnímu vchodu a místo k pokladnám jít na informace - jsou hned za pokladnami.
Na informacích vám dají na vyplnění registrační letáček - vyplňuje se jen jméno a e-mailová adresa.
Půlku letáčku si odstřihnou a dají vám vám celodenní vstupenku za 1,- Kč.
DOPORUČENÍ: Jeďte MHDečkem, parkovné za auto stojí 100,- Kč
jinak v tomhle pocasi a v pondeli - idealni pro navstevu, zadne davy lidi. ja jsem tam ted dvakrat byl sluzebne s tim, ze jsem mohl zustat v arealu, usetril jsem i tu korunu
Díky Maxinoho. Včera jsme toho s Freťulí využili, a hned u první keše (medvědi) už se konal mini-event. V jedný ruce foťák, v druhý ruce GPS, v poloprázné ZOO, promoklý a zimou ztuhlý, kdo to asi může být? Sice nám celý den pekelně propršel, ale na druhou stranu to byla výhoda, protože takhle mudloprázdno tu obvykle nebývá. Moc jsme si to užili, paráda. Ahoj.
noe1: Na pocitadle sem videla nejvic cca 2400 navstevniku, skoro vsechny cesty sem prosla min. 2-3x, stravila sem tam prakticky cely den a odlovit se mi podarilo vse, spokojenost stoprocentni.
BTW: Gekoni krabicka je mimo areal.