Dopravní hřiště

Mám v hlavě nápad na sérií keší, ale aby to bylo ideální, potřebovala bych k tomu dopravní hřiště. Nejlépe v Praze nebo blízkém okolí. Nedaří se mi je najít (ani jedno funkční). Nevíte o nějakých??? Existují ještě vůbec?

[quote] Atlaska: Mám v hlavě nápad na sérií keší, ale aby to bylo ideální, potřebovala bych k tomu dopravní hřiště. Nejlépe v Praze nebo blízkém okolí. Nedaří se mi je najít (ani jedno funkční). Nevíte o nějakých??? Existují ještě vůbec? [/quote]

Kdysi bylo jedno kousek od Vysocanske. Smerem na Prosek za kolejema kousek do kopecka... presne tady.  Ale kdo vi, jestli je tam jeste dnes.

edit: Fakt nechapu, proc ma zrovna tuhle informaci BESIP pod heslem, ale mozna jim zkus napsat mail

edit2: A tohle jsi zkousela?

Jedno je treba na Barrandove: 50°2’15.85"14°22’51.45"E

Dopravni hriste mame v Hradci Kralove, coz je bohuzel z Prahy trochu z ruky, i kdyz na druhou stranu po dalnici je to chvilka [:D]. Z

Dalsi je u vypichu, vedle zdi, podel obory hvezda. loc:50°4’55.55"N,14°20’34.39"E (mapy.cz)

Miso, Cacheman jezdi se skolou na dopravni hriste do Nymburka. Je tam mnoho let a prekvapilo me, ze to stale funguje. Takze dalsi tip

Ahojky Míšo, to dopravní hřiště na Proseku, jak psal Alkes, nejspíš stále je - jezdím kolem autobusem téměř každý den a zpoza plotu jukají značky, tak to vypadá nadějně... [;)]

A ty Židovský pece na Žižkově by taky mohly být fajn - chodili jsme tam, když jsem ještě navštěvovala základku (to už je řada let ;o) myslela jsem, že už to dávno nefunguje - bylo to tam bezva...

zpoza plotu znacky sice jukaj, ale jen proto, ze je jeste nikdo nesrovnal se zemi [:)] kdyz jsme v mistech byli naposledy cca 1/2 roku, tak to bylo zavrene.

Tak to je docela dobře možný, že už je to hřiště zavřený - to z autobusu skutečně není vidět [:(] a je pravda, že jsem tam nikdy žádná děcka nezahlídla...

[quote] Atlaska: Mám v hlavě nápad na sérií keší, ale aby to bylo ideální, potřebovala bych k tomu dopravní hřiště. Nejlépe v Praze nebo blízkém okolí. Nedaří se mi je najít (ani jedno funkční). Nevíte o nějakých??? Existují ještě vůbec? [/quote]

hehe, tak ono nestci, ze oblezame jako uchylove houpacky a prolezacky /za pritomnosti deti, maminek, babicek.../ na detskych hristich na hanspaulce. predpokladam atlasko, ze ted jeste budeme muset ve slapacich autickach drandit po silnickach [:D] takze ted uz nas fakt konecne zavrou [:D]

Ve Slaném máme taky dopravní hřiště, jen bychom museli zjistit, jestli je přístupné nepřetržitě.

Díky moc všem!!! Jdu si ta hřště prohlédnout. Těšte se… [;)]

Ale furt je to bezpečnější než v nich jezdit v normálním provozu, ne [:P][:D] ?

Tak zavřenej za pedofilii a teď mi ještě seberou řidičák… no to jsou vyhlídky [:P]

Jedno dopravní hřiště je v Kolíně, ale to je asi dost daleko, co?!

Jedno dopravní hřiště máme i Pardubicích, dokonce na něm bývaly i prolejzačky a houpačky. Ale už nejsou...

Zůstalo jen pískoviště. 

Myslím, že jedno určitě funkční je na Karlově - jak je policejní muzeum. A to vypadá moc hezky. Ještě jedno jsme nedávno potkali u Letenský vodárny, ale to vypadalo zanedbaně, tak nevím, jestli je v provozu :slight_smile: