Prave ted Dorcadion lovi dvanactistou kesku. Doufam ze se zadari a bude tato gratulace platit. Takze moc gratuluju celemu tymu. Jen tak dal.
Gratulace platí, protože ji Michal opravdu odlovil a jsem moc rád, že jsem byl u toho. Takže po osobní gratulaci na místě, ještě tuto PC. Michale a celý rodinný teame, moc vám gratuluji k tému jubileu a zároveň i děkuji za milou společnost při odlovech v posledních dnech. Gratulace a díky.
Já věděl, že se vyplatí zapínat stroj ještě v noci - konečně Ti nezmeškám gratulovat o padesátku později. Takže celému teamu přeju ve 13. stovce hodně štěstí a pozdravujte bratrance (Ty víš) ![]()
Osobni gratulaci jsem dnes nestihl, ale ono to nebude do dalsi decimalni stovky trvat dlouho, ze ne? No, za tyden to oslavime. Ja budu zapijet asi tak 101010101. kesku a Ty teprve petistovku. Jenze ja v binarnich a Ty v hexadecimalnich. Tesim se. Signal mit uns!
Michale, co dodat - jses proste dobrej !!! Vic nema cenu dodavat ! Zapijem to pristi tyden v tom Rakousku :-))
Gratulujeme celemu teamu a prejeme hodne dalsich uspechu.
Jo dost dobry !! Michale gratuluji !
Michale posílám velkou gratulaci a zapije se to až bude příležitost…
a kdyz nebude prilezitost, tak se na dorciho pocest zmastime kazdy zvlast :)) hlavne ze mame nejaky ten duvod, ne? to pak uz nejsme alkoholici
takze gratulujeme a honem do dalsich pixel, at mame zase co slavit. ![]()
Blahozelame celemu timu k skvelej cifre ![]()
pocuj, nechcel si po 1000 zvolnit?
Gratulujem ![]()
1200, to je číslo, které si ani nedovedu představit. Gratuluju.
Dorki zmírni, nestíháme gratulovat.
Take se pridavam s pranim mnoha krasnych chvil s GC.
Hmm, pekne cislo, gratuluju. A posilam pozdrav Elisce, Asteris
To je fofr! Gratuluju! Není co dodat, jste fakt dobří!
klobouk dolů to už pořádná spousta!!! Moc gratuluji a přeji hodně satelitů do dalšího hledání!!!
Ty teda jedes! To bude v Cine abstak, co
? Gratuluju!
Litrařům by se v rámci vyváženosti mělo blahopřát jenom k jejich celým číslům. Ale vem to čert, stovka je taky hodně. A nožičky se nachoděj. A vlci se zakusujou…
Takže CONGRATULATION !