Dotaz na skrýšotlač

Ať čte můj dotaz kdokoliv, doufám, že mi poradíte [8-|]

Jako absolutní nováček jsem chtěl v programu cacheprinter (skrýšotlač) vytvořit soubor .gpx z kešek v okolí mého bydliště (samozřejmě jsem zkoušel i jiné souřadnice, nechal jsem vyhledávat i v rámci republiky). Po úspěšném přihlášení na geocaching.com a zadání souřadnic (včetně zadání velikosti "okruhu" v kilometrech) program bez problémů kešky najde. Když je ale všechny označím a dám uložit označené, dojde při načítání k "problému" - objeví se sice všechny informace včetně souřadnic, u velké většiny (35 a více ze 40) ale řádek zůstane na slabě červeném až růžovém pozadí (u "bezproblémových" kešek je pozadí žluté) a v prvním sloupci (nevím, co znamená "S") se místo znamínka plus objeví vykřičník.Vytvořený soubor .gpx potom obsahuje jen "bezproblémové" kešky, já ale chci (a chci, a chci, a chci) VŠECHNY!!!

V čem je tedy problém? Dělám něco špatně, mám snad něco nastavit jinak?

Předem díky za radu

petbl 

Máte verzi 0.3.7? Pokud ano tak si updatujte na verzi 0.3.8 - problém se objevil s novým ugradem serveru gc.com. V nové verzi je to již ale opraveno.

Pokud pouze používáte webový applet, tak jej jen znovu spusťte. K updatu došlo včera, takže dnes je již vše OK. 

Díky, díky, díky, už to chodí.

Mimochodem, měl jsem verzi 0.3.8, ale asi jsem se s programem seznamoval v nesprávnou dobu.

petbl 

Veliký dík autorovi za bleskový update. To je servis[Y].

Mně se prozměnu pokaždé zastaví načítání kešek na hodnotě 83 nebo 84. Dal jsem si vyhledat 100 nejbližších ve svém okolí a při načítání jejich parametrů pro účely exportu do GPX souboru se to pokaždé sekne právě na 83. nebo 84. v pořadí…

[quote] Jarous1: Mně se prozměnu pokaždé zastaví načítání kešek na hodnotě 83 nebo 84. Dal jsem si vyhledat 100 nejbližších ve svém okolí a při načítání jejich parametrů pro účely exportu do GPX souboru se to pokaždé sekne právě na 83. nebo 84. v pořadí...

[/quote]

To asi bude problém s rozsahem paměti pro Javu, program pracuje v pouze paměti a když dojde, tak se zastaví.

V parametrech Javy se dá zadat více paměti, je to popsané někde ve starší diskusi.

Díky za navedení na správnou cestu :wink: Už se mi to povedlo zprovoznit…

[quote] kolombo:

To asi bude problém s rozsahem paměti pro Javu, program pracuje v pouze paměti a když dojde, tak se zastaví. V parametrech Javy se dá zadat více paměti, je to popsané někde ve starší diskusi.
[/quote]

Tak jsem to tu prohledal, ale to vlákno pro nastavení Javy jsem nenašel :-( Můžeš mě navést někam, kde je to popsané? Díky Petr

http://geocaching.cz/cs/forums/thread/36709.aspx

Mimochodem po zadani skrysotlac a pamet do vyhledavaciho pole je to prvni a druhy odkaz ze dvou, co ti vylezou. [;)]