Dotaz.

Dobrý den. Jsem nový člen a vůbec nevím, kde najdu souřadnice pro hledáná cachingu. Potřebovala bych trochu zasvětit do problematiky. Moc se mi tato hra líbí. Děkuji. Krásná

[quote] RozaKrasna: Dobrý den. Jsem nový člen a vůbec nevím, kde najdu souřadnice pro hledáná cachingu. Potřebovala bych trochu zasvětit do problematiky. Moc se mi tato hra líbí. Děkuji. Krásná

[/quote]

Ahoj, nevim co uz mas zmakle a co ne, ale nejdriv si musis zalozit ucet na serveru www.geocaching.com, pak tamtez najdes cache, kterou mas nekde pobliz, z listingu si zjistis souradnice, napovedu, popripade dalsi informace a hura hledat... Podrobnejsi navod pro zacatecniky najdes v Encyklopedii geocachingu, konkretne v rubrice Průvodce začátečníka. Doporucuji si ji nejdriv poradne precist.

Mnoho hezkych zazitku s geocachingem. 

Začátek, ten je skvělej, začal jsem loni v květnu, všude okolo spousty kešek, stačilo hodit gpsku do kapsy a jít, pak už jsem musel naskočit na kolo, popojet pár zastávek vlakem, teď už mám okolí vysbírané, tak autem a pořád dál a dál, ale stejně mě to pořád baví, za keškou bych jel i přes půl republiky[:)].

Taky ti přeju plno hezkých zážitků, já toho od května zažil, co bych pomalu jinak nestih za tři roky [;)]

Hlavne drive nebo pozdeji poznas spoustu SKVELEJCH lidi, ktery budou stejne postizeni jako ty…