prosím o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci :) Nezabere Vám to víc než pár minut a velmi mi pomůžete :) Pokud víte o někom ve Vašem okolí, kdo by ho mohl taky vyplnit a učiní tak, pomůžete mi ještě víc :)
Dost povrchní dotazník, čekal bych alespoň dotazy, co chceme v mapách vidět, jak vnímáme chyby, aktualizace atp., proč, které mapy používáme, zda využíváme autorouting, zda používáme aplikace i pro navigace v autě...
Dost povrchní dotazník, čekal bych alespoň dotazy, co chceme v mapách vidět, jak vnímáme chyby, aktualizace atp., proč, které mapy používáme, zda využíváme autorouting, zda používáme aplikace i pro navigace v autě...
Souhlasím, pojala jsem dotazník spíše obecněji, protože není v práci primární, spíše z něj chci vycházet dále. Některé návrhy otázek jsou ale dobré, díky za dobré rady :)
Tak tohle bylo opravdu rychlé, dotazník skončil hned po první otázce.
V 99% procentech případů používám při odlovu zároveň turistickou GPS navigaci a zároveň telefon s operačním systémem. Ve 100% případů tomu předchází užití PC. Jelikož jde vybrat jen jedna možnost, zvolil jsem tedy tu třetí...
V 99% procentech případů používám při odlovu zároveň turistickou GPS navigaci a zároveň telefon s operačním systémem. Ve 100% případů tomu předchází užití PC. Jelikož jde vybrat jen jedna možnost, zvolil jsem tedy tu třetí...
Tak to mě mrzí. Slovem "častěji" jsem myslela i v rámci toho, když je někdo kombinuje, třeba 60 % času jeden a 40 % času druhý. Protože PC předchází, úmyslně jsem napsala při odlovu. No tak stane se, aspoň vidím, jak různě se na to dá pohlížet ;)
Hele, to mě pobavilo :D . Jak to děláš? V jedný ruce GPSku a v druhé mobil, abys šel přesně? :D A čim potom loguješ? :D .
Já tedy po naládování kešek do navigace z počítače už telefon použiju výjimečně, když nemůžu najít a zkouším on line, jestli není nějaká změna....
Buď lovím během výletu postupně více keší, od jedné ke druhé se naviguji Garminem a zároveň občas nakukuji do lepší mapy na lepším displeji v mobilu. Nebo lovím multikeš mobilem a pak napřesno dohledávám Garminem. Určitě jsem neměl v úmyslu trolovat.
Edit: jinak samozřejmě mám v každé ruce jeden přístroj a všelijaká realita mi při odlovu dost vadí, neboť o ni zakopávám :-)))
Teprve krátce, zhruba dva roky. Vím, že moje znalosti jsou mizerné, představovala jsem si to při výběru práce trochu jinak. Jenže teď už holt musím pracovat na tom, co mám...
Taky jsem skončil první otázkou, protože cca 90% keší lovím bez jakéhokoliv přístroje, který má přijímač GPS (ač mám Garmina, smartphone a polochytrý telefon s HandyGeocaching).
V té drtivé většině případů lovím pomocí mapy, kterou si rozkliknu z listingu keše, a to tak, že:
- si buď polohu keše (a hint) zapamatuju a lovím zpaměti (nejmíň v polovině případů),
- nebo si potřebné údaje o keši vyfotím z monitoru mobilem či foťákem,
- nebo si někdy dělám papírové přípravy.
Každopádně vždy pracuji s mapou, takže mě "Kartografické aspekty geocachingu" rozhodně nemíjejí. Ale zřejmě tato cesta není zajímavá pro uvedenou práci..
Já tedy po naládování kešek do navigace z počítače už telefon použiju výjimečně, když nemůžu najít a zkouším on line, jestli není nějaká změna....
Já to mám přesně opačně. Nacpu si kešky do mobilu a lovím v 99% jen s mobilem. Jen v některých případech, v terénu, např v lese, někdy dohledávám s Garminem, protože je ve volném terénu přesnější. Naopak ve městě mi přijde přesnější telefon.
Navíc, od té doby co mám telefon s 5,5 displejem, je pro mě displej v navigaci moc titěrný a nebaví mě luštit ta malinkatá písmenka.
že na tomto vebu si kdekdo posiluje ego kritikou dotazníků? Buď ho vyplním, nebo ne - cokoliv jiného mi přijde jako osobnostní problém (co myslíš, drahý Skywalkere?). Pro připomínky k dotazníku je určen poslední bod, ale tam si ostatní nepřečtou, jakou břitkou inteligenci respondent projevil, že.
že na tomto vebu si kdekdo posiluje ego kritikou dotazníků? Buď ho vyplním, nebo ne - cokoliv jiného mi přijde jako osobnostní problém (co myslíš, drahý Skywalkere?). Pro připomínky k dotazníku je určen poslední bod, ale tam si ostatní nepřečtou, jakou břitkou inteligenci respondent projevil, že.
Jednak autorka psala, že připomínky a upozornění na chyby vítá, takže ona si tu kritiku přímo vyžádala, a jednak například u tohoto dotazníku, aby se člověk dostal až k poslednímu bodu, tak musí u některých předchozích vyplnit nepravdivé údaje, protože jemu neodpovídá žádná z kolonek, které autorka v některém bodě vytvořila, a nevyplněno nechat nelze. Navíc, pokud někdo už upozorní na nějaký nedostatek, nemusí to další psát znova - pokud si předchozí upozorněnímůže přečíst. A předpokládám, že ta kritika může být i pomocí pro další tvůrce dotazníků, pokud tedy budou mít vůli si napřed něco zjistit a nastudovat, než se do té velké vědy pustí sami :D.