Dotazník o stínování v mapách

Ahoj, 

jeden můj student teď píše bakalářku na tzéma hodnocení stínování v mapách. Jeden ze způsobů je dotazník. Následovat bude analýza pomocí eye-trackingu...

Kdyby se vám chtělo, vyplňte prosím následující dotazník. Není to na víc než 5 minut. 

Dotaznik

Díky, swenney

Konečně zajímavý dotazník. Vyplněno.

Výslednou práci bych si docela rád přečetl.

Ahoj

Další velice "blbům vzdorný" dotazník. Žena 10-20 VŠ kartografka nepoužívající mapy (papírové a digitální) chodící na server mapy cz........

No ne, smysluplny dotaznik, kdy jsem takovy naposledy videl? Nepamatuji se. Vyplneno a s mailem pro poslani vysledku, jsem na to zvedavy.

Taky jsem vyplnil. Jen škoda, že ty ukázky map nebyly ze stejného prostoru, lépe by se to porovnávalo.

Ahoj

Další velice "blbům vzdorný" dotazník. Žena 10-20 VŠ kartografka nepoužívající mapy (papírové a digitální) chodící na server mapy cz........

Lepší je blbce nechat ať si vyplní co chtějí a hovadiny vyfiltrovat následně, než je omezovat a dotlačit tím k hůře odhalitelné sabotáži.

Zajímavé. Vyplněno.

To byla radost vyplňovat... :)

Trochu mě překvapilo, že tu není ještě otázka, zda člověk používá tištěné či digitální mapa, případně jak často. Možná by to byla taky zajímavá otázka.

Dle zdrojů mi však připadlo, že je to zaměřené na digitální mapy.

Jo, to bylo pěkné, taky jsem vyplnil. :)

Zajímavý dotazník, vyplněno. Ohledně screenshotů jednotlivých map asi hodně záleží pro jaký účel budu chtít danou mapu použít. Konec stupnice "nepoužil(a) bych" mi přijde zvláštní, protože každá mapa se dá přece (v nouzi) použít. Záleží jestli se podle ní budu navigovat jako turista přes kopce, po silnicích v autě, nebo jako kačer hledajíc svou vytouženou schránku...  :)

Zajímavé, ale nedokončila jsem - musela jsem odejít od počítače v momentě, kdy jsem bádala, jak kterou mapu ohodnotit. Mezi některými fakt malý rozdíl, pěkné ukázky.

Uvědomila jsem si, že jsem na mapy asi poměrně nenáročná, pokud se pohybuji v ČR - v zahraničí každá informace navíc je dobrá.

Diky moc vsem za hezke komentare a samozrejme i za vyplneni. Udelali jste mi radost.