Ahoj,
sháním někoho s kým bych šel na některé z Pražských wherig Kačer (GC3WFGA Kacer (Wherigo Cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by afrina&HonzaHlava) nebo Mudla (GC3QKE9 Mudla (Wherigo Cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by afrina&HonzaHlava). Mám jen 1 přístroj na kterém wherigo hrát. Pokud by měl někdo zájem a dalo by se to stihnout do konce prázdnin, budu rád.
Já bych i někdy šla, v týdnu spíš v pozdním odpoledni nebo k večeru.
taky bych šel … wigo můžu hrát na mobilu, ale dělám do šesti a někdy se to protáhnu, lepší by byl asi víkend ![]()
OK, je dobře že je vás víc, já bych si rád prošel obě dvě (zajímají mě obě). Ale nejdou dát obě za jeden den, z důvodu délky a kapacity baterie v mém mobilu
Doporučuju jít každé wigo ve více lidech s více přístroji. Nevím jak teď, ale v začátcích hra hodně padala, takže jsme byli rádi, že jsme to dotáhli do konce.
Na OpenWIGu to jen tak spadnout nemůže. Ale má i nějaké nevýhody, jako například horší trefování do zón, nepřehrává zvuky atd…
No v každém případě - kdy půjdeme?
Dnes v 16:30?
přidala bych se taky, ale v 16:30 je brzo
na mě taky, jsem do šesti v práci … a nejsem zrovna kačerky oblečen …
Tak hele - my můžeme dnes v těch 16:30 a pak s ostatními někdy jindy bych mohl jiny den…na to druhé ![]()
Šel jsem Mudlu s Garminem 550, těsně před koncem to spadlo hodně lidem, mně se taky úplně vypnul Garmin. Naštěstí po zotavení ze zálohy už šlo normálně dokončit B)
Tak jo, dal bych si třeba toho Mudlu a Štěpán by mohl dát Kačera. Dnes v 16:30 budu na úvodních souřadnicích. Kdokoli se chce přidat, může.
A na jakých úvodních souřadnicích? Ty dvoje jsou od sebe dost daleko
Já na Mudlovi, u polikliniky na Písnické. Ty na Kačerovi, na ulici Soukupova.
OK, tak tedy domluveno. Jen mě prosím neloguj do ničeho po cestě, já si někdy později s někým jiným projdu ještě toho Mudlu ![]()
Hele - hráli jsme to, ale nedohráli. Mě přeci jen zkolabovaly některé předměty v inventáři, které bylo nutné použít k dohrání. Zítra hodláme pokračovat (teda spíš - Bluetracer pokračovat, já začnu od začátku), tak se ptám, jestli se nechce někdo přidat. Byl bych rád, kdyby se ke mě - Kačerovi někdo přidal. Odstartovávám zítra v 15:30 od začátku
15:30 je strašně brzo, bohužel
přesně … dal bych to někdy o víkendu …
Pokud to půjdete někdy znovu - dej vědět, rád bych tě poznal osobně :-).
Už jsme to znovu šli a úspěšně dokončili. Díky, ale já tě osobně poznat nechci…