Po peknem vikendu pribylo par dalsich bodu, prehoupli jsme se pres 1900 a dychame na zada kanadskym benchmarkum. Tisici WM v tehle kategorii zadal loni v kvetnu rsc_cz na Berounsku (viz link), schvalne kdo a kde se trefi do 2000? Tipuju ze to bude nekde ve Vychodnich Cechach.
Zrovna jsme o tom s Šelmicí mluvili jak pěkně přibývají. Osobní tip po víkendové nápovědě je, že to bude vraatja ![]()
EDIT: i když jak koukám tak alicek se taky pěkně rozjel ![]()
Tak nam tipy nevysly, dvoutisici bod je WMB9ZX - TB 2106-17.0 Doutnáč.
Prekvapive opet Berounsko a opet rsc_cz. Gratuluju!
A ty Kanadany jsme pritom taky predbehli, takze Czech Geodetic Points je treti nejvetsi kategorie v Measurment Standards - po U.S. Benchmarks (7710) a U.K. and Ireland Trigpoints (3833).
Gratuluji rsc_cz k 2000
Když už jsem si vzal slovo tak, bych jen chtěl říct, že dle mých záznamů je z té 2000 již publikováno všech 13 ZNB a z 36 bodů ZGS je publikováno celkem 12 bodů. (body o. tého řádu zatím nemám spočítány, ale celkem jich je 462, budem tak na 100vce)
Děkuji za gratulace, poslední dobou jsem měl trochu času na výlety, jen do zakládání se mi nějak nechtělo, takže se mi to hromadilo doma…
A počty založených mi vychází nějak takhle: http://archaikum.cz/gc/wm_cgp_110425.html
- v trigonometrických bodech by mělo být 23 bodů patřících i do AGS, 4 body NULRAD a 23 bodů DOPNUL
Teď ještě dohnat ty Angličany a Američany ![]()
A já přemýšlel, že bych založil pár dalších bodů, když je naděj na tu dvoutisícovku… Zaměřených už pár mám, ale už pár měsíců prostě není čas na zakládání na webu
Když je pěkně, raději razím na výlety ![]()
já jich též pár u nás založil, trochu mě dostali revs s odmítnutím že k loutkovému divadlu musím vypracovat listing i v angličtině
No kdyby melo divadlo vez a v makovici veze by byl geodeticky bod, tak bys ho moh soupnout do tehle lokalni kategorie, kde je cestina ok. V globalnich kategoriich je holt anglictina nutna, na to ostatne nedavno upozornoval Dorcadion tady.
Raději se zakládáním moc nečekej. Já už to taky párkrát odkládal a pak mě někdo předběhl. A nešlo zrovna o geodetické body ![]()