potřeboval bych zapůjčit knihu od E. Štorcha Lovci Mamutů s ilustracemi Z. Buriana.
Pokud by někdo měl tuto knihu na zapůjčení, prosím kontaktujte mne SZ s informací jaké máte vydání (rok).
Předání nejlépe někde v centru Prahy (bývám zde v úterý).
Ahoj, knihu nemam, ale kousek od metra Staromestska je docela dobry antik Loc: 50°5’17.316"N, 14°24’59.405"E treba by ji tam meli za rozumnou cenu, jinak jeste snad lespi je v dejvicich Loc: 50°5’55.328"N, 14°24’2.014"E nevim, snad ti to pomuze mej se
Tak jsem si myslel, že ti pomohu a naskenoval jsem obálku a data bezva vydání z roku 1968. Bohužel mi, nevím proč, pokaždé spadne comp, takže nemohu SZ odeslat. Pokud potřebuješ pouze fotky, mohu ti je naskenovat, konečně jsem z knížky sundal prach :D, mám ji teď u sebe…
Pokud máš zájem, ozvi se…
Omlouvám se, že vpadám do tématu, ale využiju štorchovské příležitosti k předložení námětu na keš: Udělalo by mi radost, kdyby někdo z kolegů, kteří mají k tomu kraji blízko, vytvořil na Mělnicku takovou, při které by se putovalo po místech, kde se odehrává román Minehava.
Taky využiju štorchovské příležitosti - mně by zase udělala radost hezká a zajímavá keš v Ostroměři přímo věnovaná Štorchovi (ne jen zastávka multiny u muzea).
Až si pojede odlovit nejstarší krabku v ČR ( [cache]GCE50[/cache] TeXx-Czech ve Štramberku na severní Moravě) nezapoměňte navštívit muzeum věnováné malíří Zdeňku Burianovy.