Earthcache - délka listingu

Již několikrát se mě stalo, že na earth je krásně napsán listing v českém jazyce a poté v anglickém, nebo obráceně. Případně zvěrstvo v podobě odstavce anglicky a pod tím hned česky a tak celý listing.
A co se nestalo díky tomuto provedení otázky pod těmito texty Colorado 300 prostě nenačte. Bylo by dobré kdyby se nad tímto autoři zamysleli a dávali to pod jednotlivé mutace.
Nevím jak ostatní, ale na kole nevozím papírové listingy, je mě milejší flaška vody než stoh papírů.

Ehm… jako potencialni autor se radeji zeptam. Chces otazky nazacatku aby je tvuj HW dokazal zobrazit a ty jsi klofl bod a misto samotne te az tak nezajima nebo jak to je?

Milejsi flaska vody nez stoh papiru… nechapu. Napis na garmin at ten pristroj opravi kdyz neumi nacist cely listing…

semik75 nejde o HW jako takový, ale prostě o to proč mít něco až na konci po všech jazykových mutacích a s kamarády na telefonu poté honit cože to tam je za otázky. Když už jsem na místě ulovit si i danou earthku.
Pokud bych šel po bodech luxuju Prahu denně a o tom to není, raději beru kolo a jedu mimo Prahu a po cestě se stavím na keškách, což je normální.
Pokud tu flašku s vodou nechápeš, tak jednoduché podání, cyklotriko má tři kapsy, v jedné jsou kapesníky na otírání potu apod., v druhé něco k jídlu a ve třetí větrovka. V košíkách vozím dvě lahve a jediné místo co zbyde je brašna pod sedlo. V ní se vozí takové ty věci jako duše, sada lepení, zámek na kolo a potřebné klíče na opravu v terénu. Pokud si složíš několik A4 na A6, zajisté zjistíš, že to není malý balíček a ten prostě není kam dávat. A jsi rád, že máš ještě místo na nějakou drobnost jako jsou mince (ano kov je lepší na kolo než papír - nerozmočí se).
Jak opravit, když je to stejné pro celou řadu :D.

Na úpravu listingů (rozdělení na několik částí aby byly celé) a odstranění tagů jsou utility

1. Optimalizátor pro Colorado v MoZiGohttp://mozigo.zubor.net/
  2. Makro pro GSAK od Suplere http://gc.supler.com/?p=26
    Když GPX některým z nich projedeš, tak se Ti to už nikdy nestane

Tak tohle se mi přesně stalo teď několikrát na Šumavě. A nebyly to jen Earth, tam jsem jakž takž byla pak schopná odvodit, kde se asi vyfotit, plus jsem nafotila všechny info tabule a pak už odpovědi psala dle fotek, ale bylo to třeba i u multinek, což mě hodně mrzelo. Co se týče tisku listingů - když ještě přesně nevím, kam pojedu, připadá mi jako blbost tisknout hory papírů a ani na to nemám čas. I proto jsem si zvolila Oregona..

Řeší ty makra i PQ? Já do GPS samostatně keše nenahrávám, jediné které jsou nahrávány samostatně jsou ty archivované. I vyluštěné jsou přes jeden soubor.

Ruku na srdce, kolik tech earthtek po ceste denne potkas ? Tak ze vytisknout si ten jeden papir, stejne tak jako si udelat pred odlovem drobnou teoretickou pripravu snad neni takovy problem.

mozna bych jeste doplnil autacka, ze pokud jde o usetreni jeste vic mista, tak si u te jedne earthky, co potkas cestou, vytiskni jen na prouzek papirku otazky. a co se tyce jeste doplnkoveho ustereni, jde to vytisknout pismem velikosti 5 :slight_smile:

velikost 4,5 jde tady přečíst, vyzkoušeno ze školy :smiley: Přesně, s trochou domácí přípravy jde všechno.

ja mam brejle, ja musel mit 5 :smiley:

Ano, jsou právě na úpravu GPX souborů. PQ není nic jiného než zazipovaný GPX. Já je dělán v GSAKu, ale zřejmě by šlo tím prohnat i rozbalení PQ