Event v Kostelci nad Labem - zajem?

Já se hlásím :slight_smile:

Dekuji Vam vsem za prispevky, vidim, ze zajem bude. V soucasne dobe mam pouze predjednanou elektrarnu, jeste mne ceka vyjednavani s restauraci, aby jsme ji meli jen pro sebe, vyroba CWG, tvorba listingu atd. Termin predbezne vidim na cerven, bud patek nebo sobotu, aby byl druhy den cas probrat se z toho technicko-kulturniho zazitku :o). Jakmile bude publikovanlisting, tak sem hodim odkaz, aby i BM meli vetsi sanci vcas se dozvedet o publikaci. Jeste jednou diky.

Urcite bych rad prijel i s celou rodinou. Je nas celkem 5, ale zalezi na terminu.. Diky Spuzva

Dobry den,
takova elektrarna je velmi pritazlive tema, ba i to pivo potom. Pokud bude navrzen vyhovujici termin prijel bych v poctu dvou lidi. Dik za napad.

Vzhledem k tomu, že byly zatím všechny mé eventy víc než 100 kiláků od domova, tak bych pro změnu rád poznal i kačery v okolí svého bydliště a juknul se do elektrárny :wink: Předpokládám, že by se mnou vyrazil i geobrácha AjfelCz.

Z Mělníka se hlásím i já, popřípadě Stromovous, snad mi vyjde termín. CWG jsou skvělý nápad…

Dorovolně a bez mučení se také hlásím:). Technická udělátka přímo miluju!

Tak listing je na svete - muzete se smele hlasit

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=853a1fef-cf61-4445-8867-d68ff51885d5